Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

Sărbătoarea Sânzienelor în tradiţia bucovineană Una din cele mai însemnate manifestări religioase din Bucovina este prăznuirea Sânzienelor de la Suceava, pe 24 iunie. Începuturile acestei sărbători se pierd în negura anilor, la marele eveniment din…

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Aeroclubul Grigore Bastan

Suceava

Aeroclubul Grigore Bastan Aeroclubul Grigore Bastan, Suceava

Nota: 5.00 din 5 bazat pe 1 pareri.

Adresa: CP 39 OP 4 Suceava 720330 Salcea

Telefon: 0372761328

Site: http://aeroclubsuceava.webs.com/

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Aeroclubul Grigore Bastan, Suceava
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.


  • O experienta extraordinara care nu prea se poate descrie in cuvinte, trebuie simțită si traita pentru a intelege cu adevarat ce inseamna sa ai nivelul de adrenalina la MAXIM.

    Aeroclubul isi desfasoara activitatea pe terenul inierbat, in perimetrul Aeroportului International "Stefan cel Mare" Suceava este una din cele 16 sectii teritoriale ale Aeroclubului RomanieiIn cadrul aeroclubului se organizeaza si desfasoara cursuri teoretice si practice de planorism si parasutism, zboruri de agrement cu planorul, etc.


Postat de catre aparaja la 17 Iunie 2016

Posteaza un comentariu