Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Tururi virtuale ale celor mai bune destinatii turistice din Bucovina

Cautare avansata

 

Agentia Life Tour

Suceava

Agentia Life Tour Agentia Life Tour, Suceava

Nota: 4.50 din 5 bazat pe 2 pareri.

Adresa: Str.Ana Ipatescu nr.21 Parter

Telefon: 0230 210446, 0745408970,

Site: lifetour.ro

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Agentia Life Tour, Suceava
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

  • Agentia Life Tour a aparut ca o necesitate de a veni in intampinarea celor mai exigente asteptari legate de o vacanta.

    Va asteptam oricand la sediul nostru sau puteti calatori direct de pe pagina noastra web facand rezervari online atat pentru zboruri cat si pentru hotteluri oriunde in lume.

    Pentru destinatiile noastre atent selectate: Turcia, Tunisia, Bulgaria, Malta, Egipt si Austria ne puteti trimite solicitarea dumneavoastra si consilierii nostrii va vor contacta cu o oferta de pret competitiva. In cel mai scurt timp puteti primi direct acasa sau la birou prin curier rapid (fax, e-mail ) documentele de calatorie.


Postat de catre 0711zhenhong la 11 Iulie 2016

Postat de catre Marian la 19 Decembrie 2012

Posteaza un comentariu