Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... din punct de vedere administrativ, Bucovina este alcatuita din judetul Suceava, fara orasul Falticeni si cateva sate din judetul Botosani. Orasele cele mai importante din Bucovina sunt Radauti, Suceava, Gura Humorului, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei,…

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Aquarius Center

Campulung Moldovenesc

Aquarius Center Aquarius Center, Campulung Moldovenesc

Nota: 3.40 din 5 bazat pe 5 pareri.

Adresa: Strada Dimitrie Cantemir nr. 19

Telefon: 0330 110 005

Site: aquarius-center.ro

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Aquarius Center, Campulung Moldovenesc
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

 • Acest centru de agrement se adresează tuturor acelora care îşi doresc să se simtă bine. În primul rând locuitorilor din Câmpulung Moldovenesc, dar şi celor care vor veni ca turişti în această zonă. Cu o suprafaţă generoasă, cu dotări de ultimă oră şi cu personal bine instruit, Clubul Aquarius este pregătit să facă faţă solicitărilor primite din partea celor ce-i vor trece pragul. În dotarea centrului SPA intră următoarele:

  Cu o suprafaţă generoasă, cu dotări de ultimă oră şi cu personal bine instruit, Clubul Aquarius este pregătit să facă faţă solicitărilor primite din partea celor ce-i vor trece pragul.

  Piscina cu o lungime de 14 m, lăţime 6.5 m şi adâncime 1.40 m
  Piscina pentru copii, în formă de trifoi, cu o adâncime a apei de 0.5 m,cu temperatura apei reglabila , cu valori intre 27 si 37 grade.

  Jacuzzi cu capacitatea de 7 locuri, cromoterapie, sistem audio propriu, temperatura apei 35 - 37 grade Celsius.
  În cadrul Centrului Aquarius funcţionează un salon de întreţinere şi remodelare corporală, dotat cu o tehnologie de ultimă oră în domeniu.Sala este complet utilată atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Este adaptată pentru grupele de de vârstă cuprinse între 17 ani şi 60 de ani


Postat de catre College degree levels la 19 Iulie 2016

Postat de catre College Degree Levels la 19 Iulie 2016

Postat de catre aparaja la 17 Iunie 2016

Postat de catre nef h la 14 Iunie 2016

Postat de catre adelina la 11 Iunie 2012

Posteaza un comentariu