Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Tururi virtuale ale celor mai bune destinatii turistice din Bucovina

Cautare avansata

 

Bijuteria Alcoor S.R.L.

Falticeni

Bijuteria Alcoor S.R.L. Bijuteria Alcoor S.R.L., Falticeni

Nota: 0.00 din 5 bazat pe 0 pareri.

Adresa: STR. REPUBLICII bl. 82 sc. C et PARTER

Telefon: 0230-546 362

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Bijuteria Alcoor S.R.L., Falticeni
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

  • Firma ALCOOR S.R.L. are o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de bijuterii din aur si argint, coliere, lanturi, cercei.

    Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

    Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

    ALCOOR S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra .


Posteaza un comentariu