Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... în timpul slujbei religioase un alt moment amuzant este 'calcatea' ? Moment în care mirii, în timp ce îsi aseaza verighetele, se calca pe picior, pentru a-si asigura în acest fel suprematia în casnicie.

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Casa Elvira

Vama

Casa Elvira Casa Elvira, Vama

Nota: 3.40 din 5 bazat pe 5 pareri.

Adresa: Strada Closca nr. 1,Vama, jud. Suceava

Telefon: 0745345201

Site: casa-elvira.ro

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.
 • Facilitati:

  Facilitati cazare: Crama, Echitatie, Foisor in curte, Gratar/Barbeque, Loc amenajat de joaca, Parcare, Sala de conferinte, Sanie trasa de cai, TV in living, Fax, Frigider in unitate, Internet prin cablu, Livada, Masa de ping pong, Restaurant, Tichete de vacanta, Bar, Ferma proprie, Gradina/Curte, Internet wireless, Living, Sala de mese, Schimb valutar, Semineu, Terasa, Transport auto

  Facilitati camere: Baie in camera, Camera cu TV, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Internet in camera, Uscator de par


  Casa Elvira, proprietatea familiei Băieş din comuna Vama, este situată exact la intersecţia magistralei rutiere transcarpatice Suceava - Cluj Napoca (E576) cu drumul istoric spre Mănăstirea Vatra Moldoviţei, la 100 metri de râul Moldoviţa, afluentul legendarei ape a Moldovei, cu numai 1 km mai sus de confluenţa cu aceasta.
  Poziţia geografică de excepţie, la numai 15 km de Vatra Moldoviţei, la 20 km de Mănăstirea Voroneţ, la 25 km de Mănăstirea Humor şi tot la 25 km de crestele semeţe ale Rarăului, posibilităţile cele mai variate de a ajunge aici (pe şosea din trei direcţii, pe calea ferată şi pe calea aerului - prin Aeroportul Suceava, situat la numai 50 km distanţă) şi farmecul inegalabil al locului, fac din CASA ELVIRA un reper obligatoriu din traseele de vacanţă, pe tot parcursul anului.
  Iarna bucovineană, cu zăpezile ei bogate, primăvara cu ale sale Sfinte Sărbători, rânduite aici poate mai frumos decât oriunde în România, apoi vara bogată şi plină de ispite întâlnite la tot pasul în codrii Ţ ării de Sus şi toamna prelungă, însorită şi îmbelşugată sunt tot atâtea motive de a ne trece pragul şi a uita pentru câtva timp de alergătura şi grijile zilnice. Promitem să facem tot ce ne stă în putinţă să se întâmple aşa.


Postat de catre IDFODF la 08 Septembrie 2016

Postat de catre aparaja la 17 Iunie 2016

Postat de catre veronica la 20 Iunie 2012

Postat de catre alex la 27 Iunie 2010

mai multe foto !!!!!

Postat de catre irina la 07 Noiembrie 2009

dar pretul

Posteaza un comentariu