Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... unicat în zona, este Casa Dorna Candreni, construita la sfârsitul secolului al XVIII-lea, aceasta reprezentând momentul de extindere al planimetriei prin adoptarea unui nou element arhitectonic – foisorul ?

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Festivalul Hribului

Vama

Festivalul Hribului Festivalul Hribului, Vama

Nota: 0.00 din 5 bazat pe 0 pareri.
Festivalul Hribului, Vama
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

  • Asociatia Turistica Vama-Bucovina, a avut în 2009 iniţiativa de a organiza, în parteneriat cu Consiliul Local Vama, FESTIVALUL HRIBULUI, Festival-târg al produselor tradiţionale.

    Festivalul Hribului la Vama este o manifestare gastronomica si etno - folclorica care isi propune sa puna in valoare specificul bucatariei bucovinene, prin valorificarea resurselor ecologice locale si mai ales pe baza fructelor si ciupercilor de padure.

     

    În cadrul evenimentului, pensiunile din zonă îşi vor prezenta oferta sezonului toamnă-iarnă. Organizatorii au inclus în program concerte de muzică populară şi folk, lansări de carte, o expoziţie culinară cu preparate pe bază de ciuperci şi fructe de pădure.


Posteaza un comentariu