Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Tururi virtuale ale celor mai bune destinatii turistice din Bucovina

Cautare avansata

 

Hotel Dagida

Sucevita

Hotel Dagida Hotel Dagida, Sucevita

Nota: 3.00 din 5 bazat pe 1 pareri.

Adresa: Sucevita, ~2km de manastire

Telefon: 0744139335

Site: dagida.ro

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Hotel Dagida, Sucevita
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.
 • Facilitati:

  Facilitati cazare: Foisor in curte, Gratar/Barbeque, Loc amenajat de joaca, Parcare, Rau in curte, Sala de conferinte, Se accepta animale, Teren de sport, TV in living, Fax, Frigider in unitate, Internet prin cablu, Livada, Masa de ping pong, Restaurant, Seif la receptie, Tichete de vacanta, Gradina/Curte, Internet wireless, Living, Plata cu cardul, Sala de mese, Terasa, Transport auto

  Facilitati camere: Baie pe hol, Camere cu balcon, Incalzire centrala


  Hotel Dagida **  Terenul vast, acoperit cu gazon, faneata, pomi fructiferi si straturi de flori, lasa loc pentru practicarea de jocuri cu mingea (fotbal, handbal, tenis) si diverse distractii pentru petrecerea unor zile si nopti de neuitat. Asta in sezonul cald. Pentru amatorii de sporturi de iarna exista pante bune pentru sanius sau schi.  
    Camerele sunt mobilate simplu cu strictul necesar, asigurind insa un bun nivel de confort Ferestele largi si luminoase dau un aer vesel incaperii.
    Pe fiecare etaj exista grupuri sanitare dotate cu toate utilitatile.


Postat de catre florin la 20 Iunie 2012

Posteaza un comentariu