Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Tururi virtuale ale celor mai bune destinatii turistice din Bucovina

Cautare avansata

 

Hotel Sandru

Campulung Moldovenesc

Hotel Sandru Hotel Sandru, Campulung Moldovenesc

Nota: 2.50 din 5 bazat pe 2 pareri.

Adresa: 725100, Campulung Moldovenesc, Strada Sandru

Telefon: 0723 352 142; 0230 315 011

Site: hotel-sandru.ro

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Hotel Sandru, Campulung Moldovenesc
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.
 • Facilitati:

  Facilitati cazare: Acces la bucatarie, Foisor in curte, Gratar/Barbeque, Loc amenajat de joaca, Parcare, Sala de conferinte, Se accepta animale, TV in living, Frigider in unitate, Internet prin cablu, Restaurant, Spalatorie, Bar, Gradina/Curte, Living, Room Service, Schimb valutar, Terasa

  Facilitati camere: Aer conditionat, Baie in camera, Baie pe hol, Camera cu TV, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Internet in camera, Minibar in camera


  Hotel Sandru 3***
  Complexul hotelier ŞANDRU este situat la numai 1700 metri de magistrala rutieră E576, care face legătura între Nordul Moldovei şi Transilvania.

  Peisajul de vis, priveliştea legendarului Rarău, cu turnurile sale calcaroase, îmbrăcate de verdele pădurilor de brad, a pajiştilor din jur, vin sa completeze senzatia de relaxare şi căldură oferită de interioarele hotelului.

  Iarna bucovineană, cu zăpezile ei bogate, primăvara cu ale sale Sfinte Sărbători, rânduite aici poate mai frumos decât oriunde în România, apoi vara bogată şi plină de ispite întâlnite la tot pasul în codrii Ţ ării de Sus şi toamna prelungă, însorită şi îmbelşugată sunt tot atâtea motive de a ne trece pragul şi a uita pentru câtva timp de alergătura şi grijile zilnice.

  Bazându-ne pe o dotare de calitate ridicată şi pe facilităţi (fie ele naturale sau create de mâna omului), promitem că vom face tot ceea ce stă în puterile noastre pentru ca sejurul petrecut la Hotel Şandru să fie unul de neuitat, care să vă determine să reveniţi oricând cu plăcere.
  FACILITĂŢ I Hotel Sandru
   

  -Sală de conferinţe cu o capacitate de 50 locuri
  -Semnal Orange, Vodafone, Zapp
  -Acces internet wireless non-stop în tot hotelul (recepţie, restaurant, sală conferinţe, etaje) GRATUIT!
  -Telefonie fixă cu acces internaţional
  -TV color, cablu
  -hol principal sonorizat Hi-Fi, plasma TV
  -parcare păzită cu capacitate de 35 autoturisme
  -încălzire centrală / apă caldă non-stop
  -room-service non-stop
  -lift ultramodern cu un perete de sticlă
  -restaurant cu şemineu funcţional
  -servicii de păstrare valori la recepţie
  -închiriere material sportiv
  -închiriere autoturism cu şofer
  -la cerere, ghizi turistici / interpreţi de limbă germană / franceză / engleză
  HOTEL SANDRU STRUCTURA DE CAZARE
   

  -9 apartamente cu baie proprie, cu cadă cu hidromasaj
  -21 camere duble cu pat matrimonial sau două paturi simple, cu baie proprie.

  Toate camerele beneficiază de apă caldă permanent, telefon cu acces internaţional, internet wireless, TV color, cablu, acces pe bază de cartelă magnetică.


Postat de catre FHmGKlJrkOCpoLipZ la 31 Iulie 2012

/ Singura experienţă de şofat een Bucureşti o am pe A1 (sau cum s-o chema). Voiam să ajung la Otopeni, să iau un pertein care venea din Spania, şi toată lumea zicea de Henri Coandă . Pe2nă m-am dumirit eu că Otopeni şi Henri Coandă e unul şi acelaşi lucru, m-am trezit prins pe trei benzi, la semafor, cu botul eendreptat spre un Bucureşti din care ştiam că n-am cum să mai ies eentreg. Eram pe roşu, banda a treia, cu numere de Iaşi, aşa că am făcut ce era normal să fac: demaraj cu sce2rţe2it de roţi, tras de volan pe2nă am eentors maşina cu 180 de grade şi plecat een trombă, een apostrofările celorlalţi din care se putea auzi clar:- Tu-ţi morţii mătii de moldovean! ))))))))

Postat de catre cip la 19 Iunie 2012

Posteaza un comentariu