Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... o modalitate traditionala de constructie specifica zonei este construirea 'pe loc' din arborii doborâti, iar pentru a face loc gospodariei, aceasta tehnica fiind redata de Casa Ostra, casa care dateaza din a doua jumatate a secolului al XVIII-lea?

Afla mai mult

Cautare avansata

 

MUZEUL OULUI

Vama

MUZEUL OULUI MUZEUL OULUI, Vama

Nota: 4.80 din 5 bazat pe 5 pareri.

Adresa: Str. Garii, nr.20, 727590

Telefon: 0745869529 0230239212

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

MUZEUL OULUI, Vama
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

  • Atelier de încondeiat ouă- Letiţia Orşivschi
    Pe drumul european E85, la Vama, în ,,inima Bucovinei", sunteţi aşteptaţi să descoperiţi cea mai numeroasă colecţie de ouă din România şi una dintre cele mai importante din Europa. Nu departe de Sfintele Mănăstiri Voroneţ, Moldoviţa sau Suceviţa , muzeul este un obiectiv important pentru descoperirea tradiţiilor zonei , a meşteşugului încondeierii ouălor, care a facut înconjurul lumii ! În cadrul atelierului veţi putea să lucraţi şi dvs., alături de prof.Letiţia Orşivschi, artist international,care vă va expica şi semnificaţiile simbolurilor bucovinene!
    MUZEUL OULUI din VAMA este un muzeu inedit şi cuprinde peste 3 000 de ouă din toată lumea pe care prof. Letiţia Orşivschi le-a adunat în 12 ani de participări la expoziţii si saloane internaţionale


Postat de catre 0711zhenhong la 11 Iulie 2016

Postat de catre Ioan Ichim la 12 Decembrie 2013

Postat de catre Florin la 04 Noiembrie 2012

Postat de catre Harp Ioan la 23 Iunie 2012

Postat de catre Andreea la 05 Iunie 2012

Posteaza un comentariu