Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... un alt moment important în momentul nuntii bucovinene este “iertaciunea” ? Obiceiul cere ca tinerii sa se aseze pe o perna, cu fata spre rasarit - mireasa se aseaza în genunchi pe o perna, iar mirele, în picioare, cu mâna stânga pe umarul miresei…

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Masivul Giumalau

Campulung Moldovenesc

Masivul Giumalau Masivul Giumalau, Campulung Moldovenesc

Nota: 1.00 din 5 bazat pe 1 pareri.
Masivul Giumalau, Campulung Moldovenesc
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

  • Munţii Rarău - Giumalău fac parte din Munţii Bucovinei, fiind situaţi în nordul Carpaţilor Orientali, în bazinele hidrografice superioare ale Moldovei şi Bistriţei. Munţii Rarău Giumalău sînt mărginiţi spre nord de Depresiunea Cîmpulung Moldovenesc şi de Obcinele Bucovinei, reprezentate de Obcina Mestecănişului şi Obcina Feredeului, spre est de Obcina Voroneţului, iar spre sud-est de Munţii Stînişoarei. În sudul lor se află Munţii Bistriţei; în sud-vest Depresiunea Ţara Dornelor, străjuită de masivul vulcanic al Călimanului; în vest Obcina Suhardului şi Munţii Bîrgăului, iar spre nord-vest se profilează la orizont crestele alpine ale Munţilor Rodnei.


Postat de catre denisa la 06 Iunie 2012

Posteaza un comentariu