Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... din punct de vedere administrativ, Bucovina este alcatuita din judetul Suceava, fara orasul Falticeni si cateva sate din judetul Botosani. Orasele cele mai importante din Bucovina sunt Radauti, Suceava, Gura Humorului, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei,…

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Masivul Giumalau

Campulung Moldovenesc

Masivul Giumalau Masivul Giumalau, Campulung Moldovenesc

Nota: 1.00 din 5 bazat pe 1 pareri.
Masivul Giumalau, Campulung Moldovenesc
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

  • Munţii Rarău - Giumalău fac parte din Munţii Bucovinei, fiind situaţi în nordul Carpaţilor Orientali, în bazinele hidrografice superioare ale Moldovei şi Bistriţei. Munţii Rarău Giumalău sînt mărginiţi spre nord de Depresiunea Cîmpulung Moldovenesc şi de Obcinele Bucovinei, reprezentate de Obcina Mestecănişului şi Obcina Feredeului, spre est de Obcina Voroneţului, iar spre sud-est de Munţii Stînişoarei. În sudul lor se află Munţii Bistriţei; în sud-vest Depresiunea Ţara Dornelor, străjuită de masivul vulcanic al Călimanului; în vest Obcina Suhardului şi Munţii Bîrgăului, iar spre nord-vest se profilează la orizont crestele alpine ale Munţilor Rodnei.


Postat de catre denisa la 06 Iunie 2012

Posteaza un comentariu


   

Recomandari in Campulung Moldovenesc

Adauga o noua locatie in ghid

Destinatii de exceptie in Bucovina

Manastirea Rarau, Campulung Moldovenesc

Manastirea Rarau

Campulung Moldovenesc

1 imagini