Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

Anul:1490 26 februarie: Prima atestare documentara a localitatii Gura Humorului, judetul Suceava.

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Partie Schi Gura Humorului

Gura Humorului

Partie Schi Gura Humorului Partie Schi Gura Humorului, Gura Humorului

Nota: 4.00 din 5 bazat pe 2 pareri.

Adresa: Gura Humorului

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Partie Schi Gura Humorului, Gura Humorului
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

 • Cea mai lungă şi modernă pârtie de schi din judeţul Suceava construită cu fonduri ale UE va fi inaugurata în data de 5 februarie ora 14 la Gura Humorului 

  Primarul Marius Ursaciuc a anunţat că pârtia de schi din Gura Humorului şii reabilitarea zonei de agrement turistic "Ariniş", din apropierea mănăstirii Voroneţ, proiect în valoare de 10,2 milioane de euro, finanţat de UE, vor fi inaugurate în data de 5 februarie.

  Ursaciuc a declarat că pârtia de schi din Gura Humorului şi reabilitarea zonei de agrement turistic "Ariniş" din apropierea mănăstirii Voroneţ, proiect în valoare de 10,2 milioane de euro, finanţat de UE, vor fi inaugurate în data de 25 decembrie.

  Prin proiectul "Pârtie de schi, Orientare Turistică, Parc Lunca Moldovei, Agrement, Sport" (POPAS) Gura Humorului, este amenajată o pârtie de schi cu o lungime de 1.486 de metri, cu grad de competitivitate 7,5, ce are prevăzut telescaun şi instalaţie de iluminat şi o instalaţie de produs zăpadă.

  Totodată, prin proiect a fost reabilitată zona de agrement "Ariniş", prin construcţia unei piscine acoperite cu multiple facilităţi şi a altor două piscine deschise, dar şi de terenuri de sport în aer liber.

  Ursaciuc a arătat că în acest fel staţiunea turistică Gura Humorului devine şi staţiune de sporturi de iarnă.
  El a arătat că se aşteaptă la un aflux mare de turişti în această iarnă la Gura Humorului, menţionând că la baza pârtiei au fost realizate şi 360 de locuri de parcare pentru autoturisme şi zece pentru autocare.

  Ursaciuc a menţionat că în Gura Humorului sunt 1.400 de locuri de cazare în 60 de hoteluri şi pensiuni, iar darea în folosinţă a pârtiei va determina investiţii pentru dublarea numărului de locuri de cazare.

  El a arătat că administraţia locală va organiza, din 18 decembrie până pe 7 ianuarie, mai multe spectacole în aer liber, cum ar fi concerte de colinde, concerte ale fanfarei oraşului sau spectacole de datini şi obiceiuri.


Postat de catre aparaja la 17 Iunie 2016

Postat de catre Marcel la 17 Decembrie 2009

cool

Posteaza un comentariu