Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... un alt obicei interesant este si mascarea miresei, ritual ce marca trecerea tinerei de la starea de feciorie la cea de femeie maritata?

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Pensiunea Anro

Falticeni

Pensiunea Anro Pensiunea Anro, Falticeni

Nota: 2.00 din 5 bazat pe 2 pareri.

Adresa: Malini, Valeni Stanisoara, Falticeni, Suceava

Telefon: 0744.620.629

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Pensiunea Anro, Falticeni
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.
  • Facilitati:


    Pensiunea Anro ** Amplasata la numai 25 Km de Falticeni, Suceava, la poalele Muntilor Stanisoarei, nu departe de Comuna Malini, Pensiunea Anro va asteapta intr-un ambient extrem de placut, modern si reconfortant. Pensiunea Anro, cladire relativ noua, cu etaj, dispune de 5 camere complet utilate, cu bai deservite cu toate dotarile necesare, un living si bucatarie la dispozitia turistilor. Lemnul, folosit cu generozitate la decoratiunile interioare creeaza un ambient care se armonizeaza perfect cu cadrul natural. Sala de mese este foarte eleganta si dispune de locuri pentru 10 turisti. Dincolo de minunatele peisaje locale, in zona mai pot fi vizitate atat Manastirile din nordul Moldovei: Manastirea Slatina, Manastirea Voronet cat si Cetatea Neamtului sau Casa Memoriala Labis. Facilitati disponibile Bucatarie Parcare proprie Sala de mese Incalzire centrala


Postat de catre DDAF la 08 Septembrie 2016

Postat de catre WQ la 22 Iulie 2016

Posteaza un comentariu