Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... la rândul lui, Mirele în timp ce era barbierit de catre un barbier sau vataf priceput, era de asemenea batjocorit de cei prezenti?

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Pensiunea Bucovina

Campulung Moldovenesc

Pensiunea Bucovina Pensiunea Bucovina, Campulung Moldovenesc

Nota: 4.00 din 5 bazat pe 5 pareri.

Adresa: Calea Transilvaniei nr. 13-15, Campulung Moldovenesc

Telefon: 0230 311883; 0744 519415

Site: pensiunebucovina.ro

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Pensiunea Bucovina, Campulung Moldovenesc
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.
 • Facilitati:

  Facilitati cazare: Foisor in curte, Loc amenajat de joaca, Parcare, Se accepta animale, Frigider in unitate, Restaurant, Bar, Gradina/Curte, Terasa

  Facilitati camere: Baie in camera, Camera cu TV, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Uscator de par


  Pensiunea Bucovina***  Pensiunea Bucovina va invita sa petreceti o vacanta de neuitat la munte, in cadrul intim al pensiunii de trei stele, unde relaxarea si satisfactia maxima sunt reguli. Sunt la dispozitia dumneavoastra 6 camere duble si un apartament cu living, dotate fiecare cu baie proprie, televizor color(Tv Cablu), frigider(mini-bar), internet, telefon. Micul dejun si room service este inclus. Eleganta, curatenie impecabila, liniste, o ambianta familiala - iata cateva norme de ospitalitate care, pentru noi gazdele, sunt lege. Mobilierul confortabil, serviciul la camera precum si personalul specializat vin sa intregeasca oferta noastra. Restaurantul cu terasa are 150 de locuri si poate satisface cele mai pretenţioase cerinţe datorită unei serviri impecabile, unui meniu diversificat şi înalt calitativ.

  Restaurantul Pensiunea Bucovina *** are o bucătărie ultramodernă în care îşi desfăşoară activitatea o echipă de maeştrii bucătari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi.

  Organizăm mese festive, onomastici, suntem o gazdă minunată la nunţi, conferinţe, deoarece avem toate dotările necesare pentru succesul garantat al oricărui eveniment! Pensiunea Bucovina*** este situata la 67 km de Suceava, la 45 km de Vatra Dornei, pe drumul european E 576, la 200 km intre Iasi si Cluj Napoca (DN17), si la aproape 500 km de Bucuresti.  


Postat de catre WQ la 21 Iulie 2016

Postat de catre College degree levels la 19 Iulie 2016

Postat de catre aparaja la 17 Iunie 2016

Postat de catre adi la 19 Iunie 2012

Posteaza un comentariu