Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Tururi virtuale ale celor mai bune destinatii turistice din Bucovina

Cautare avansata

 

Pensiunea Casa Rai - Frasin

Gura Humorului

Pensiunea Casa Rai - Frasin Pensiunea Casa Rai - Frasin, Gura Humorului

Nota: 0.00 din 5 bazat pe 0 pareri.

Adresa: loc. Frasin nr. 854, judetul Suceava

Telefon: 0743 - 648.672

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Pensiunea Casa Rai - Frasin, Gura Humorului
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.
 • Facilitati:

  Facilitati cazare: Foisor in curte, Gratar/Barbeque, Loc amenajat de joaca, Parcare, Se accepta animale, Gradina/Curte, Living, Terasa

  Facilitati camere: Baie pe hol, Camera cu TV, Incalzire centrala


  Pensiunea Casa Rai - Frasin
  Pensiunea dispune de o capacitate de cazare relativ redusa dar este un avantaj pentru cei care doresc sa petreaca vacantele intr-un cadru mai intim:
  - 2 camere cu 1 pat
  - 1 camera cu 2 paturi
  - 1 camera cu 1 pat dublu si 1 pat simplu
  - 2 paturi simple in camerele de la parter

  Facilitati :
  - camera de zi
  - bucatarie la dispozitia turistilor
  - 2 bai
  - barbeque
  - iaz cu pesti
  - parcare

  Casa Rai este o pensiune mica, pitoreasca, situata intr-o oaza de liniste la marginea padurii, intr-un sat traditional bucovinean, in comuna Frasin. Aceasta localitate este la doar 6 km distanta de Gura Humorului, oras considerat un important punct de plecare pentru vizitarea impresionantelor manastiri din Bucovina, unice in intreaga lume. Totodata, localitatea Frasin este strabatuta de drumul european E85, fiind situata la o distanta de 45 de km de municipiul Suceava, resedinta judetului cu acelasi nume.

  Accesul este foarte usor, din centrul comunei Frasin, de pe drumul european, intri pe un drum rustic pietruit si mergi cam 1 km pana la ultima casa din sat, de unde poti vedea itindu-se printre brazi inalti, Casa Rai.

  Pensiunea Casa Rai este in armonie perfecta cu idilicul taram bucovinean, un frumos tinut bogat in traditii si cultura. Aceasta zona reprezinta una dintre cele mai complexe regiuni turistice din tara. Bucovina este bogata atat din punct de vedere al resurselor naturale turistice, fiind foarte atractiva pentru amatorii de drumetii montane, alpinism, sporturi de iarna, cat si din punct de vedere al resurselor cultural-artistice, aici putandu-se vizita cele mai frumoase manastiri pictate, Voronet, Sucevita, Moldovita, Manastirea Humorului, dar si centrul de ceramica neagra de la Marginea sau Muzeul Lemnului, exemple perfecte de conservare a traditiei populare romanesti. Pentru cei care doresc sa se relaxeze impreuna cu familia si prietenii, pentru iubitorii de natura, dar si pentru amatorii de diverse sporturi, cum ar fi : ski alpin, ski fond, rafting pe apele involburate ale Bistritei, echitatie sau paint-ball, Bucovina este locul ideal, unde va asteapta gazde ospitaliere in pensiuni traditionale bucovinene. Una din cele mai pitoresti pensiuni din aceasta regiune, perfecta pentru cei care doresc liniste, comfort si intimitate, este Casa Rai din Frasin.


Posteaza un comentariu