Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

Stefan cel Mare sau Stefan cel Mare si Sfânt a fost fiul lui Bogdan al II-lea si domn al Moldovei aproape o jumatate de veac s-a înscaunat la data de 14 aprilie 1456 pe Câmpia de la Direptate.

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Pensiunea Confort

Suceava

Pensiunea Confort Pensiunea Confort, Suceava

Nota: 0.00 din 5 bazat pe 0 pareri.

Adresa: Str. Humorului nr. 54

Telefon: 0748204848

Site: pensiunea-confort.ro

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Pensiunea Confort, Suceava
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.
  • Facilitati:

    Facilitati cazare: Foisor in curte, Gratar/Barbeque, Loc amenajat de joaca, Parcare, Sala de conferinte, Frigider in unitate, Internet prin cablu, Restaurant, Spalatorie, Bar, Gradina/Curte, Internet wireless, Room Service, Terasa

    Facilitati camere: Aer conditionat, Baie in camera, Camera cu TV, Camere cu balcon, Frigider in camera, Incalzire centrala, Internet in camera, Minibar in camera, Telefon in camera


    Pensiunea Confort Suceava va pune la dispozitie: 40 de locuri in camere cu paturi simple, duble si apartamente dotate cu mobilier nou, grup sanitar, apa calda non stop, TV cablu, telefon, internet, sala de conferinta pentru 40 de persoane, bar club, sala de fitness, sauna, masaj, restaurant cu terasa, piscina cu terasa, foisor-barbeque si spatiu de joaca minunat pentru copii si deasemenea parcare luminata.


Posteaza un comentariu