Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... un alt moment important în momentul nuntii bucovinene este “iertaciunea” ? Obiceiul cere ca tinerii sa se aseze pe o perna, cu fata spre rasarit - mireasa se aseaza în genunchi pe o perna, iar mirele, în picioare, cu mâna stânga pe umarul miresei…

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Pensiunea Letitia

Vama

Pensiunea Letitia Pensiunea Letitia, Vama

Nota: 0.00 din 5 bazat pe 0 pareri.

Adresa: Str. Garii, 20, comuna Vama

Telefon: 0745 869 529

Site: casa-letitia.ro

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Pensiunea Letitia, Vama
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.
 • Facilitati:

  Facilitati cazare: Foisor in curte, Parcare, TV in living, Terasa

  Facilitati camere: Baie in camera, Camera cu TV, Frigider in camera, Minibar in camera, Telefon in camera


    Vama, imprejmuita de culmi muntoase, care isi coboara cetina fosnitoare pana sub streasina caselor, situata la confluenta raurilor Moldova cu Moldovita, te imbie sa te lasi chemat pe poteci cu umbra si racoare, spre adancurile vailor si inaltimile muntilor din preajma, dar, mai ales, te imbie sa-i cunosti pe oamenii acestor locuri, care te poftesc cu ospitalitate sa intri si sa poposesti in pacea si tihna gospodariilor lor. Pentru istoria atat de bogata a nordului Bucovinei, pentru oamenii sai harnici, care au in ei ceva parca din taria muntilor si in privirile lor calme ceva din albastrul de Voronet, pentru toate si pentru tot ce inseamna un popas in comuna Vama, randurile de fata sunt o modesta invitatie.

   

  Pensiunea Letitia se afla in comuna Vama, judetul Suceava, la mijlocul distantei intre municipiile Campulung Moldovenesc si Gura Humorului. Se afla amplasata pe drumul european E571 la aproximativ 15 km de Campulung Moldovenesc si 50 km de municipiul Suceava.

  Pensiunea Letitia va aduce in atentie o larga paleta de oferte si servicii. Va oferim: 9 camere, din care una cu un pat matrimonial si 8 camere cu cate doua paturi simple. 6 camere au baie proprie, iar 3 camere au doua bai comune pe palier. Pensiunea mai dispune de leaving room, doua terase, o prispa rustica, foisor etc.

  Ca atractie deosebita, va prezentam atelierul de incondeiat oua, demonstratii interactive de incondeieri oua, mini muzeul etnografic de familie, cea mai bogata colectie din Romania cu oua decorate din intreaga lume.


Posteaza un comentariu