Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Tururi virtuale ale celor mai bune destinatii turistice din Bucovina

Cautare avansata

 

Pensiunea Ridana

Campulung Moldovenesc

Pensiunea Ridana Pensiunea Ridana, Campulung Moldovenesc

Nota: 1.00 din 5 bazat pe 1 pareri.

Adresa: Campulung Moldovenesc - Izvorul Alb - Km 4

Telefon: 0788/438860 , 0788/415142

Site: http://ridana.uv.ro/

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Pensiunea Ridana, Campulung Moldovenesc
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.
  • Facilitati:

    Facilitati cazare: Acces la bucatarie, Parcare, Sala de conferinte, Se accepta animale, Teren de sport, TV in living, Frigider in unitate, Restaurant, Sauna, Bar, Terasa

    Facilitati camere: Baie in camera, Camera cu TV, Incalzire centrala, Minibar in camera


    Situata la 4 kilometri de soseaua principala - Pensiunea Ridana ofera o solutie avantajoasa pentru cei dornici sa evadeze din stresul cotidian.Avand o capacitate de cazare comparabila cu a unui hotel, va sunt puse la dispozitie nu mai putin de 14 casute din lemn (doua paturi ) cu geam termopan si incalzire centrala, 3 camere duble cu TV, 2 camere cu 3 paturi, terasa cu 40 de locuri, sauna , bar, teren sport, gratar precum si bucatarie traditionala.

     


Postat de catre WQ la 22 Iulie 2016

Posteaza un comentariu