Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... în Bucovina, Mireasa este bocita, iar Mirele este luat în derâdere? Aici traditia spune ca mireasa trebuie sa plânga în ziua nuntii, când domnisoarele de onoare spun cântecul de jale. Provocarea lacrimilor nu era o problema, ritualul fiind rezolvat…

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Pietrele Doamnei

Campulung Moldovenesc

Pietrele Doamnei Pietrele Doamnei, Campulung Moldovenesc

Nota: 3.00 din 5 bazat pe 2 pareri.
Pietrele Doamnei, Campulung Moldovenesc
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

 • Masivul Rarău adăposteşte în partea nordică una din cele mai interesante forme geologice din lanţul Carpaţilor Orientali, cunoscută sub numele de Pietrele Doamnei. Accesul în zonă se poate face fie din oraşul Câmpulung Moldovenesc, fie prin localităţile Pojorâta, Mestecăniş, Slătioara sau Chiril.
  Cabana Rarau ** este situata apropae de varful cu acelasi nume dinnmasivul Rarau Giumalau, la altitudinea de 1520 m, in apropierea celebrei formatiuni de stanci “Pietrele Doamnei”, intr-un peisaj de o frumusete si de un pitoresc aparte.

  Căi de acces:

  - Cậmpulung – Izvorul Alb – Cabana Rarău – 14 km, autoturism 4 x 4.
  - Cậmpulung – Pojorậta -  Cabana Rarău – 22 km – drum cu pietris.
  - Vatra Dornei – Chiril – Cabana Rarău – 35 km, auto cu garda mai inalta.


Postat de catre Loredana S la 06 Decembrie 2013

Desteptii vor sa faca groapa de gunoi pe Rarau... vai de capul judetului....mai avem si noi cate ceva frumos si aia va disparea

Postat de catre alina la 06 Iunie 2012

Posteaza un comentariu