Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... denumirea de Bucovina este derivata de la termenul slav „buk”, insemnand „fag”, regiunea devenind astfel o veritabila Tara a Fagilor? Este o zona cu o istorie zbuciumata, in prezent fiind divizata intre Romania si Ucraina. A fost anexata Imperiului…

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Restaurant London House

Radauti

Restaurant London House Restaurant London House, Radauti

Nota: 3.33 din 5 bazat pe 6 pareri.

Adresa: str. 1 Mai, nr. 5

Telefon: 0755 270 255

Site: www.londonhouse.ro

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Restaurant London House, Radauti
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

  • 1. dispune de SPATIU DE JOACA PENTRU COPII, organizeaza petreceri pentru copii (karaoke, muzica adaptata, meniu special,baloane, confetti etc)

    2. organizeaza KARAOKE in fiecare vineri seara

    3.organizeaza NUNTI si alte tipuri de petreceri (cumetrii, mese festive, parastase etc) cu meniu de tip bufet suedez sau "a la carte"

    4.LIVREAZA LA DOMICILIU orice produs din meniu, livreaza meniuri complete pentru nunti in localitatile din zona Radautiului, livreaza mancare pentru elevii scolilor cu program gen "after school" si "step by step"

    5. in curand, livrari de luni pana duminica, pe toata durata programului restaurantului


Postat de catre 0711zhenhong la 11 Iulie 2016

Postat de catre 0711zhenhong la 11 Iulie 2016

Postat de catre Paula la 05 Aprilie 2013

Am luat proasta decizie sa fac petrecerea de botez a copilului meu acolo, si rau mi-a mai parut. In primul rand pt. ca una au oferit verbal inainte de petrecere, si alta am gasit la local. La aperitiv in loc de vreo 5-6 rulade deosebite pe care le promisesera, am gasit pe farfurie doar 2, aperitivul saracacios; pestele cu legume nu a fost deloc ce ar fi trebuit, plus ca garnitura de orez promisa se evaporase; friptura nu a fost deloc stralucita. Cu siguranta nu recomand

Postat de catre carolina la 20 Iunie 2012

Postat de catre anonim la 19 Ianuarie 2012

cate locuri are localul?

Postat de catre anonim la 31 Decembrie 2011

naspa restaurant acuma sinistru

Posteaza un comentariu