Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

Anul:1388 - Prima atestare documentara a localitatii Suceava, judetul Suceava.

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Restaurant Toscana

Suceava

Restaurant Toscana Restaurant Toscana, Suceava

Nota: 0.00 din 5 bazat pe 0 pareri.

Adresa: Corneliu Coposu FN

Telefon: 0230220004

Site: restauranttoscana.ro

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Restaurant Toscana, Suceava
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

 • Tur virtual:

  To view virtual tour properly, Flash Player 9.0.28 or later version is needed. Please download the latest version of Flash Player and install it on your computer.

  Restaurant Toscana - Restaurante Suceava, Restaurante din Suceava Nou înseamnă bun. Restaurantul Pizzerie Toscana şi-a avut inaugurarea la începutul anului 2008 şi se află localizat în Obcini, sub Club Office`s (Fostul Crinul Alb). Interior în care recunoşti grija pentru cele mai mici detalii, menite să uimească şi cei mai exigenţi invitaţi. O bună ventilaţie, parcare păzită, televizor, internet wireless, mobilier comod şi serviciile profesioniştilor în arta culinară stau la îndemână fiecărui oaspete. 

  Eşti oaspetele nostru preferat. Calcă în restaurantul nostru şi vei deveni oaspete de onoare. Te aşteptăm de luni până sâmbătă între orele 10:00 - 24:00 iar duminică de la 12:00 la 24:00. Pizza este făcută pe vatră de o echipă de profesionişti după reţete italiene deosebite. Bucătăria a fost construită şi utilată special după dorinţele unei echipe de specialişti în ale gătitului. În templul bunului gust bucătarii noştri îţi pregătesc un meniu deosebit şi diversificat, cu specialităţi româneşti şi internaţionale. 

  15 lei pentru o zi gustoasă. Meniul zilei îţi stă la dispoziţie de luni până vineri, proaspăt şi gustos, la preţul de 15 Ron. Clienţii care vor deveni de-ai casei vor beneficia de reduceri la nota de plată şi de rezervări pentru evenimente gen aniversări, petreceri de firmă, cocktailuri. 

  Da, la Toscana. Organizăm nunţi, cumetrii, în general orice fel de eveniment, chiar şi prezentări de modă pentru că spaţiul în interior este generos, compact, cu o capacitate de până la 200 de locuri. 

  Venim la tine. Toscana oferă servicii de catering şi livrări la domiciliu. Comenzile vă sunt aşteptate la numărul de telefon 22.00.04 cât şi online de pe site-ul www.restauranttoscana.ro .

  Te aşteptăm la masă!


Posteaza un comentariu