Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Tururi virtuale ale celor mai bune destinatii turistice din Bucovina

Cautare avansata

 

Rezervatia 12 Apostoli

Suceava

Rezervatia 12 Apostoli Rezervatia 12 Apostoli, Suceava

Nota: 1.00 din 5 bazat pe 1 pareri.

Adresa: muntii Calimani, judetul Suceava

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Rezervatia 12 Apostoli, Suceava
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

  • Rezervatia 12 Apostoli este situata in muntii Calimani, judetul Suceava, regiunea Bucovina. Aceata regiune este situata in partea de nord a Carpatilor Orientali si ocupa o suprafata de 24.000 de hectare. Rezevatia 12 Apostoli a fost constituita in anul 1971, pentru protejarea unor formatiuni geologice rare: statui naturale cu caracteristici zoo sau antropomorfice.

    Aceste curioase forme au fost create datorita proceselor naturale de eroziune, dezagregare termica, degradarii produse de apa si ploaie, dand nastere unor adevarate statui din lava pietrificata. Printre formele consacrate in cadrul Rezervatiei 12 Apostoli se numara aceea a unui batran cu barba, un urs aplecat sau o femeie ce poate fi asemuita cu regina Nefertiti a Egiptului.


Postat de catre WjiDHIfaqhuW la 31 Iulie 2012

I want to express my amrodatiin for your kindness for individuals that need guidance on in this subject. Your personal commitment to getting the message around was particularly advantageous and have always helped folks just like me to realize their pursuits. Your warm and helpful useful information implies a lot to me and even further to my peers. With thanks; from everyone of us.

Posteaza un comentariu