Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

15 decembrie 1938: Este data în exploatare Calea ferata Ilva Mica-Vatra Dornei care face legatura între nordul Transilvaniei si Bucovina.

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Supermarket Unicarm

Vatra Dornei

Supermarket Unicarm Supermarket Unicarm, Vatra Dornei

Nota: 2.50 din 5 bazat pe 2 pareri.

Adresa: calea bucovinei nr 148

Telefon: 0230 310129

Site: unicarm.ro

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Supermarket Unicarm, Vatra Dornei
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

  • Diversitatea, calitatea, prospeţimea şi nu în ultimul rând preţurile de producător ale mărfurilor, buna organizare a raioanelor, orientarea facilă a clienţilor prin imagini de mari dimensiuni postate deasupra rafturilor, dotarea tuturor magazinelor cu tehnologie modernă, confortul clienţilor în interior creat de sistemele de climatizare, calificarea personalului specializat- sunt câteva din atributele magazinelor companiei UNICARM.


Postat de catre 0711zhenhong la 11 Iulie 2016

Postat de catre din vatra dornei la 10 Iulie 2014

Posteaza un comentariu