Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Tururi virtuale ale celor mai bune destinatii turistice din Bucovina

Turism religios

Manastiri si biserici din Bucovina

Evenimente din Bucovina

Festivaluri, targuri si altele

Atractii turistice

Locuri de vizitat in Bucovina

Ghiduri turistice

Ghiduri turistice ale Bucovinei

Trasee turistice

Trasee turistice in Bucovina

Cautare avansata

Biserica Parhauti

Biserica Tuturor Sfintilor din satul Parhauti, din comuna Todiresti, este situata la 15 kilometri distanta fata de orasul Suceava fiind ridicata in anul 1522 de logofatul Gavriil Trotusanu.

Biserica „Tuturor Sfintilor” din Parhauti se gaseste la capatul unui drum cam anevoios, care se desparte spre stânga de drumul din Suceava spre Radauti. Biserica masiva si robusta are forma dreptunghiulara avand si absida estica, singura, de altfel. Un acoperis drept, care accentueaza forma stricta, acopera structura.

Ferestrele, câte doua pe fatadele sudica si nordica, si una pe absida estica, sunt înguste si mici. Chenarele sculptate au muluri ascutite în forma de arcuri.

Deschiderile exonartexului, pe de alta parte, sunt late si au o bolta rotunda. Pe zidaria stâlpului care separa cele doua intrari cu bolta de la exonartex, se afla o inscriptie comemorativa.

Fotografii: Biserica Parhauti

Adauga o fotografie

Nu exista fotografii.


Impresiile vizitatorilor

ijIBwDZVTnsOXy

28 Iulie 2012

Stimata Doamna,1. Cand este primul asftel de targ in Suceava ? TARGUL va avea loc in perioada 31 martie, 1 APRILIE 2011, la Casa De Cultura a Sindicatelor.2. Cum se procedeaza ? IN PRINCIPIU, acest TARG se desfasoara IN IDEEA DE A MAI GASI LOCURI DE MUNCA (?) pentru suceveni. Asa ca, daca veti participa la acest targ, cautand AVETI NOROCUL (?) sa va gasiti un loc de munca.3. Trebuie sa fac o preinscriere ? DA, nu este obligatoriu, dar este indicat.P.S. : In speranta gasirii unui loc de munca la acest targ, EU va doresc succes dar va sfatuiesc SA VA CAUTATI NOROCUL SI IN ALTA PARTE, de ce nu si intr-o tara din Uniunea Europeana, avand in vedere faptul ca majoritatea sucevenilor au rude, cunostiinte sau prieteni, plecate la munca acolo.

Adauga un comentariu


   

Top 3 locatii in Bucovina

Adauga o noua locatie in ghid