Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... o modalitate traditionala de constructie specifica zonei este construirea 'pe loc' din arborii doborâti, iar pentru a face loc gospodariei, aceasta tehnica fiind redata de Casa Ostra, casa care dateaza din a doua jumatate a secolului al XVIII-lea?

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Manastiri in Bistrita Nasaud

Nu exista locatii din acest oras. In schimb va recomandam locatiile din orasele invecinate.

Biserica Sf. Andrei

Postat la: 27 Februarie 2012
0 comentarii

Nota 0.00 din 5

Sinagoga Mare

Sinagoga Mare din Fălticeni este un lăcaș de cult evreiesc din orașul Falticeni, localizat pe strada Ana Ipătescu nr. 149. Ea a fost construită din lemn în 1795, fiind reconstruită din piatră și cărămidă în anul 1852. Clădirea este retrasă de la aliniamentul străzii.

Postat la: 31 Mai 2012
0 comentarii

Nota 0.00 din 5

Manastirea Balinesti

Logofătul Tăutu a construit în 1493 la Curtea sa de pe malul Siretului o biserică impozantă, astăzi "...unul dintre cele mai reprezentative monumente din epoca lui Ştefan cel Mare" (V. Drăguţ).Edificiul este de plan dreptunghiular, boltit în semicilindru,…

Postat la: 27 Februarie 2012
0 comentarii

Nota 0.00 din 5

Biserica de lemn

Biserica de lemn din Putna se află în localitatea Putna din judeţul Suceava. Partea de răsărit a bisericii este datată din primii ani ai secolului 15, şi, prin tradiţie, a fost adusă de Ştefan cel Mare de la Volovăţ. Aceasta este cea mai bătrână…

Postat la: 27 Februarie 2012
0 comentarii

Nota 0.00 din 5

1|2|3|