Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... o modalitate traditionala de constructie specifica zonei este construirea 'pe loc' din arborii doborâti, iar pentru a face loc gospodariei, aceasta tehnica fiind redata de Casa Ostra, casa care dateaza din a doua jumatate a secolului al XVIII-lea?

Afla mai mult

Turism religios

Manastiri si biserici din Bucovina

Evenimente din Bucovina

Festivaluri, targuri si altele

Atractii turistice

Locuri de vizitat in Bucovina

Ghiduri turistice

Ghiduri turistice ale Bucovinei

Trasee turistice

Trasee turistice in Bucovina

Cautare avansata

Ossi Taavitsainen, Finlanda

Suceava este un oras grozav ce mi-a schimbat intreaga imagine din mintea mea asupra României ca tara. Sederea mea a contribuit la schimbarea perceptiilor mele transformandu-le in realitatea ce mi-a depasit asteptarile. Suprinzator aici sunt multe lucruri de vazut si facut în Bucovina, iar peisajele sunt foarte frumoase ca in povestile din carti. Am fost de asemenea incantat modernismul de care da dovada Universitatea „Stefan cel Mare”, iar viata studenteasca pare sa fie extraordinara. Localnicii sunt amabili, iar magazinele si localurile ofera servicii si produse de calitate. Voi recomanda oamenilor sa calatoreasca în România si Suceava. Aceste 2 fotografii sunt facute pe data de 12 mai, 2012, sambata, într-o excursie la Vatra Dornei.

Ossi Taavitsainen, Finlanda

Inapoi la recomandari

Impresiile vizitatorilor

Nu exista comentarii.

Adauga un comentariu