Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... o modalitate traditionala de constructie specifica zonei este construirea 'pe loc' din arborii doborâti, iar pentru a face loc gospodariei, aceasta tehnica fiind redata de Casa Ostra, casa care dateaza din a doua jumatate a secolului al XVIII-lea?

Afla mai mult

Cautare avansata

Todiresti

Populaţie: 5.811 locuitori

Suprafaţă: 59,83 kmp

Adresa primăriei: Todireşti, cod 727108

Telefon, fax: 0230/ 539543

Comuna Todiresti, este situata in partea de nord est al judetului Suceava, la o distanta de 17 km fata de municipiul Suceava.

Din punct de vedere fizico-geografic este amplasata in partea de nord-est al Podisului Moldovei, aproximativ in centrul Podisului Sucevei.

Comuna Todiresti are în compunere 4 sate: Costâna, Părhăuti, Todiresti si Solonet. Se află la aproximativ 20 km de Suceava, mergând spre orasul Siret, iar în localitatea Dărmănesti se face la stânga din drumul principal spre Cacica, renumită pentru salina din localitate.

Satul Todiresti este recunoscut în special datorită lalelei negre, plante aflate în extravilanul acestui sat recunoscute si sub numele de „badigan”.

Este o comuna de marime medie cu o suprafata de 5989 ha.

Nu a fost gasita nici o locatie.