Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

Anul:1490 26 februarie: Prima atestare documentara a localitatii Gura Humorului, judetul Suceava.

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Bucovina Off-road Challenge

Gura Humorului

Bucovina Off-road Challenge Bucovina Off-road Challenge, Gura Humorului

Nota: 3.00 din 5 bazat pe 1 pareri.
Bucovina Off-road Challenge, Gura Humorului
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

 • Anul acesta, Clubul Off-Road Bucovina organizeaza cea de-a cinciea editie a evenimentului concurs Bucovina Off-Road Challenge in perioada 20-23 mai.

  BORC va alinia la start in aceasta editie maximum 75 de masini 4X4 ce vor concura pe trei clase.

  Putem spune intr-un cuvant ca suntem…bloca(n)ti in pasiunea noastra, off-road-ul. Ne-am adunat si am pus in 2007 pe roti (a se citi pe roate) Clubul Sportiv Off Road Bucovina.

  Ne-am strans (din suruburi) dihaniile si am luat-o pe coclauri in cautare de adrenalina.

  Va aratam si voua experienta de dincolo de asfalt…

  Caci asta e de fapt off-road-ul! Un cockteil exploziv din senzatii: motoare turate la maxim, pante abrupte, invazie de adrenalina, troliu, incapatanare, kituri de inaltare, privelisti si mai ales minti salbatice.

  Ce vrem noi, cei de la Club Off-Road Bucovina?

  Sa virusam pe cat mai multi. Sa promovam joaca noastra prin intalniri in varf de munte, prin concursuri pe coclauri. De altfel deja am lansat prima provocare prin
  Bucovina Off-Road Challenge.

  Si mai vrem ceva! Sa intervenim acolo unde este nevoie prin activitati cu caracter umanitar; altfel spus – sa dam o mana de ajutor cand se intampla necazuri…pentru ca asta face oricum parte din spiritul sportiv.

  Haideti si voi!

  In curand poze cu noi si tigaile noastre.


Postat de catre sebi la 22 Iunie 2012

Posteaza un comentariu