Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Tururi virtuale ale celor mai bune destinatii turistice din Bucovina

Cautare avansata

 

Hotel Turist

Falticeni

Hotel Turist Hotel Turist, Falticeni

Nota: 3.00 din 5 bazat pe 6 pareri.

Adresa: Falticeni , N. Beldiceanu 6

Telefon: 0230542492

Site: -

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

Hotel Turist, Falticeni
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.
  • Facilitati:

    Facilitati cazare: Parcare, TV in living, Internet prin cablu, Restaurant, Seif la receptie, Discoteca, Internet wireless, Room Service

    Facilitati camere: Baie in camera, Camera cu TV, Frigider in camera, Internet in camera, Minibar in camera, Telefon in camera


    Amplasat in acest oras deschis catre o larga posibilitate de trasee turistice, Hotel Turist va ofera 59 locuri de cazare dispuse in apartamente, camere duble, camere triple. In complexul hotelier se mai afla un restaurant, un bar de zi si un bar de noapte.


Postat de catre D la 11 Aprilie 2014

Postat de catre catalin florin la 12 Martie 2013

Postat de catre Razvan la 17 Aprilie 2011

Vad si trag concluzia ca cineva chiar se ocupa de acest site pentru ca RASPUNSURILE la intrebarile de mai sus se regasesc peste tot pe pagina dvs.. Asa ca, daca nu este cu suparare si daca nu deranjez, intreb: CARE ESTE PRETUL PENTRU O NOAPTE DE CAZARE INTR-O CAMERA CU PAT DUBLU?

Postat de catre radu la 09 Ianuarie 2011

ce preturi aveti la camera cu pat dublu

Postat de catre cozmin la 29 Decembrie 2010

ce preturi sunt la camerele simple

Postat de catre ancuta la 03 August 2010

ce preturi sint la camerele simple

Posteaza un comentariu