Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... un alt moment important în momentul nuntii bucovinene este “iertaciunea” ? Obiceiul cere ca tinerii sa se aseze pe o perna, cu fata spre rasarit - mireasa se aseaza în genunchi pe o perna, iar mirele, în picioare, cu mâna stânga pe umarul miresei…

Afla mai mult

Cautare avansata

 

Muzeul etnografic al Scolii cu clasele I-VIII Dimitrie Vatamaniuc

Sucevita

Muzeul etnografic al Scolii cu clasele I-VIII Dimitrie Vatamaniuc Muzeul etnografic al Scolii cu clasele I-VIII Dimitrie Vatamaniuc, Sucevita

Nota: 0.00 din 5 bazat pe 0 pareri.
Muzeul etnografic al Scolii cu clasele I-VIII Dimitrie Vatamaniuc, Sucevita
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

  • Acest muzeu a luat fiinţă de curând, de cca 7-8 ani, prin grija şi coordonarea elevilor de către domnul profesor de istorie şi director al şcolii d-l Pintilei Jolobai. În cadrul muzeului atât elevii cât şi cadrele didactice au adus şi au aşezat la loc de cinste, în cadrul muzeului, diferite obiecte care arată modul de viaţă al strămoşilor noştri din cadrul acestei comunităţi.


Posteaza un comentariu