Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Tururi virtuale ale celor mai bune destinatii turistice din Bucovina

Cautare avansata

 

Rezervatia Codrul Secular Slatioara

Campulung Moldovenesc

Rezervatia Codrul Secular Slatioara Rezervatia Codrul Secular Slatioara, Campulung Moldovenesc

Nota: 3.00 din 5 bazat pe 1 pareri.
Rezervatia Codrul Secular Slatioara, Campulung Moldovenesc
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

  • Interventia omului, in decursul vremurilor, a limitat suprafata padurilor, inclusiv biodiversitatea acestora. Ideea pastrarii nealterate a anumitor suprafete impadurite a stat la baza infiintarii rezervatiei de la Slatioara.

    Accesul in Rezervatia Codrul Secular Slatioara se face din capatul estic al orasului Campulung Moldovenesc, spre comuna Stulpicani, in sud, peste pasul Prihodiste. Dupa 10 km se ajunge in valea Slatioara, pe care se afla satul cu acelasi nume. La capatul satului Slatioara se afla cantonul silvic, de unde se intra in rezervatie. Traseul este marcat cu o cruce albastra.


Postat de catre simona la 22 Iunie 2012

Posteaza un comentariu