Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Tururi virtuale ale celor mai bune destinatii turistice din Bucovina

Cautare avansata

 

SPA HARIVEX

Suceava

SPA HARIVEX SPA HARIVEX, Suceava

Nota: 3.00 din 5 bazat pe 2 pareri.

Adresa: str. Humorului, nr. 101, Suceava

Telefon: +40.746.312.217

Site: centru-spa.ro

Adauga un comentariu Adauga o locatie

 

 

SPA HARIVEX, Suceava
Bucovina360.ro nu este responsabil pentru continutul textelor de pe site. Pe acest portal oricine poate adauga locatii, evenimente, activitati, etc. Responsabilitatea apartine celui care a postat in exclusivitate. In caz ca informatia nu este corecta va rugam sa ne contactati.

 • Tur virtual:

  To view virtual tour properly, Flash Player 9.0.28 or later version is needed. Please download the latest version of Flash Player and install it on your computer.

  SPA HARIVEX - Centre Spa Suceava, Centru Spa Suceava, Tur Virtual, Spa Suceava, Tur Virtual al Spa Harivex Daca pana acum va gandeati la un spa ca la un loc unde uitati complet de griji pentru cateva ore, imaginati-va cum este sa mergeti la un spa care va face sa va indragostiti de starea de spirit pe care o ofera. Doar la spa HARIVEX. Paseste intr-un spatiu al linistii si relaxarii, combinate armonios intr-un loc in care timpul sta pe loc si doar TU contezi.

  Spa este una din cele mai bune terapii care te pot ajuta sa te relaxezi, este un bun remediu pentru gripa, acnee si in acelasi timp ajuta la pierderea kilogramelor in plus.

  Spa este indicata pentru acele persoane care sufera de forme usoare de hipertensiune, astm bronsic, bronsita astmatiforma, contracturi musculare, leziuni musculare, boli reumatismale si este contraindicata personelor care prezinta boli inflamatorii acute interne, boli sexuale, tumori, boli venoase cronice, epilepsie, tulburari ale circulatiei cerebrale, infectii generale sau infarct de miocard in stadiu acut.

  SPA HARIVEX, CLUB SPA SUCEAVA

  Scopul principal al unei saune este relaxarea mentala, corporala si revigorarea generala. Temperatura si umiditatea aerului din sauna sunt doi parametri perceputi diferit de catre utilizatori.


Postat de catre ZWFyC6EJknz3 la 15 August 2013

Boy that rellay helps me the heck out.

Postat de catre oana la 10 Mai 2010

as dori sa stiu care e costul, dak se pot face abonamente si la ce pret....dak se poate sa puneti o lista cu preturile ar fi mai mult decat perfect

Posteaza un comentariu