Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Tururi virtuale ale celor mai bune destinatii turistice din Bucovina

Cautare avansata

Baia - Mestesuguri traditionale

Bucovina este cunoscuta pentru costumele sale populare, mobila, olaritul, tapiserie si covoare. Fiecare detaliu al acestor mestesuguri reflecta istoria si mostenirea culturala a regiunii, fiind în acelasi timp îndeletniciri unice care pot fi transmise de la o generatie la alta. În plus, lucrarile complexe de arta, cum ar fi ouale încondeiate de Paste, pâinea împletita, mastile populare si costumele traditionale sunt realizate pentru a celebra anumite sarbatori religioase. Exemplele acestei arte sunt expuse în muzeele de arta populara pe tot cuprinsul Bucovinei.

Prelucrarea lemnului

În Bucovina – ”Tara Fagilor” binecunoscuta pentru întinderile-i vaste de paduri, mestesugul prelucrarii lemnului a  prins contur înca din vremuri arhaice.

Factorii istorico-geografici si-au pus accentul pe dezvoltarea culturii lemnului pe aceste meleaguri. Mestesugul prelucrarii lemnului în Bucovina difera de la o zona la alta, prezentând particularitati în special datorita influentelor aduse aduse de etnicii germani, polonezi sau slovaci colonizati imediat dupa anexarea acestei regiuni la imperiul Austro-Ungar(1774) pe linia tehnicilor de lucru specifice. În prezent se poate vorbi de o adevarata civilizatie a lemnului în Bucovina, atât prin varietatea tehnicilor folosite la prelucrare, dar si prin importanta pe care o aveau obiectele confectionate din lemn în gospodaria bucovineana.

Îmbinând utilul cu frumosul, din lemn se faceau casele, sura, grajdul, poarta si gardul, mobilierul din interiorul caselor(lada de zestre, masa, patul, lavisa, blidarul), coveti, poloboace, lingurele, razboiul de tesut, roata, fusul si furca pentru tors.

În prelucrarea lemnului s-au specializat dulgherii în constructia caselor, surelor, grajdului, tâmplarii care faceau usi, ferestre si mobilier, dogarii care confectionau poloboace, ciubere, cofe.

De remarcat sunt decoratiunile de pe toate aceste obiecte având diverse forme geometrice sau florale.

Încondeierea oualor

O adevarata comoara a culturii populare bucovinene, mestesugul încondeierii oualor este strâns legata de arta broderiei si a decorurilor care se gasesc pe costumele nationale. Toate aceste arte transforma un lucru obisnuit într-un lucru deosebit de frumos. Oul reprezinta filosofia existentei umane si istoria strabuna, o marturie a datinilor, credintelor si obiceiurilor pascale.

Mestesugul se învata în familie si se transmite din generatie în generatie. Pentru ochiul expert exista o abundenta de creativitate exprimata prin diverse tehnici de lucru si stiluri personale. Cei neinitiati vor descoperi o sarbatoare a culorilor, un adevarat test al rabdarii si o pasiune unica ce încânta vazul si sufletul.

Cele mai importante aspecte ale încondeierii oualor sunt tehnica folosita la decorare si calitatea liniilor trase.

Mestesugul de a “încondeia” oua se observa în armonia culorilor, delicatetea modelelor transmise din generatie în generatie si maiestria executiei, ridicând acest mestesug la rangul de arta. Ouale sunt încondeiate în trei-patru culori, de obicei, tinând cont si de simbolul fiecarei culori în parte: rosu (soare, foc, dragoste), negru (eternitate, statornicie, absolutism), galben (lumina, bogatia recoltelor, tineretea, ospitalitate), verde (forta naturii, rodnicie, speranta,prospetime), albastru (sanatate, seninul cerului), violet ( strapânire de sine, rabdare, încredere, dreptate) Paleta cromatica a oualor încondeiate face diferenta între principalele zone în care se practica acest mestesug. Astfel, culoare rosie este specifica zonei Brodina, negru zonei Ciocanesti, verde si albastru pentru Ulma sau portocaliu pentru Moldovita.

Din ornamentarea geometrica a oualor deosebim simboluri si semnificatii precum :

  • linia dreapta verticala- viata
  • linia dreapta orizontala- moarte
  • linia dubla dreapta- eternitate
  • linia cu dreptunghiuri- gândire si cunostinta
  • linia ondulata- apa, purificare
  • spirala- timp, eternitate.

Pictura icoanelor

Ocupând un loc de seama în creatia noastra populara, creatorii din zona au impus o modalitate de pictura pe sticla si pe lemn locala, preluând scene din frescele manastirilor bucovinene si gravurile vechi, replici dupa icoane traditionale si imagini din obiceiurile si ocupatiile locale.

În acest tinut al manastirilor, picture icoanelor pe lemn, lucrate în stil bizantin, foloseste formulele transmise de-a lungul multor generatii.

Pictura icoanelor pe sticla, se realizeaza pe spatele acesteia, astfel încât aceasta serveste atât ca suport al picturii, cât si ca luciu al suprafetei pictate. O particularitate deosebita a lucrarilor realizate în aceasta zona este o remarcabila finete a desenului, precum si sobrietatea culorilor.

Icoanele pe sticla si pe lemn din Bucovina sunt de o rara frumusete artistic remarcându-se prin cromatica folosita, care nu depaseste paleta altitelor geometrice, mergând de la tensiunea albastrului de Voronet pâna la culorile aureolelor, care, în marea lor majoritate, sunt lucrate în foita de aur.

Olaritul 

Unul dintre cele mai vechi mestesuguri, olaritul a aparut ca o necesitate a oamenilor de a prepara si pastra hrana. Acum acest mestesug este continuat de mesteri olari din Radauti si Marginea.

Specificul vaselor din Radauti îl reprezinta culorile folosite pentru decorare. Astfel vasele sunt desenate cu figuri geometrice sau florale de culoare maro, verde, sau galben, pe fond rosu sau alb.

Ceramica de Marginea este deja o marca binecunoscuta în întreaga lume. Ceramica de culoare neagra este o marturie a originii dacice, ea întâlnindu-se astazi doar la Marginea.

Tehnica realizarii vaselor este aceeasi folosita acum sute de ani, adaptata însa vremurilor noastre. Daca în trecut vasele erau arse în gropi mari de 1,5 m, de forma unui con cu vârful în sus, alaturi de care era o groapa mai mica, ce comunica printr-un canal cu prima si în care se facea focul, astazi arderea se face în cuptoare închise si în partea superioara si la gurile de foc. Culoare cenusie sau neagra este data de arderea fara oxigen.

Formele vaselor sunt si ele fie din vremuri stravechi: oala înalta, oala mare cu doua toarte sau strachini, fie moderne: vaze, platouri, cani. Tehnica de decorare este pentru toate cea traditionala: vasele se lustruiesc cu o piatra speciala, astfel ca urmele cenusii ramase pe peretii vasului înca nears sa se amestece cu negrul. 

Tesutul

Tesutul ocupa un loc aparte în arta traditionala mestesugareasca. Tesutul si cusutul se faceau în familie si reprezentau parte din îndeletnicirile de baza ale femeii, fiind si astazi o realitate în satul bucovinean. Cele mai numeroase elemente tesute sunt destinate împodobirii si decorarii interiorului locuitelor. Astfel, se tes laicere, scoarte sau paretare din lâna colorata cu motive geometrice sau florale, stergare pentru împodobirea interiorului caselor sau pentru diferite evenimente care marcheaza momente din existenta umana(casatoria, moartea). De remarcat sunt si tesaturile de traista în carouri, specifice zonei de munte.

Pentru teserea diverselor piese se folosea acelasi razboi orizontal (stative), dar se schimbau sulurile, spetele, uneori itele si calcatorul.  Pe aceleasi stative se tesea si pânza si covoarele.

Portul popular

Portul popular pune în evidenta talentul si sensibilitatea pentru frumos a locuitorilor acestor zone, care în zilele de sarbatoare îmbraca aceste straie. Ca si în trecut, femeile din Bucovina lucreaza costumele populare manual, folosind motive folclorice: spicul, soarele, frunza si nu în ultimul rând, crucea simbolizând credinta în Dumnezeu.

Portul femeiesc este format dintr-o camasa bogat împodobita cu motive florale si geometrice, o catrinta tesuta cu fir auriu, care este legata în talie cu brâu colorat, iar în picioare se poarta opinci. Iarna, femeile poarta bundite, ciorapi si baticuri din lâna.

Portul barbatesc este format dintr-o camasa mai lunga, care prezinta în general o broderie geometrica în culori de negru sau maro, legata la mijloc cu o curea din piele, o vesta (bundita) cu pielea alba în afara decorata cu motive florale sau geometrice si adaosuri din blana de jder si cu blana spre interior, itari din lâna, pe cap o caciula din piele de miel, iar în picioare opinci.

Exista si anumite haine pentru anotimpurile reci, respectiv sumanul, folosit toamna - este confectionat dintr-o haina din lâna deasa - si cojocul - o haina lunga pâna la genunchi, cu blana întoarsa în interior si pielea în afara, decorat cu flori brodate.

Indiferent de zona etnografica, frumusetea portului popular din Bucovina a facut înconjurul lumii, peste tot fiind admirat si apreciat.     

Mastile populare

Confectionarea mastilor populare în traditia populara este strâns legata în special de sarbatorile de iarna. În cadrul obiceiurilor de iarna desfasurate în vetrele satelor, masca are un rol extrem de impornat. Pentru confectionarea mastilor se folosesc blanuri (de oaie, capra, urs), piele, lemn cioplit, coji de copac, metal, margele, boabe de fasole. Aceste masti au o bogata încarcatura emotionala, reprezentând în general transpunerea unor animale precum capre, cai, ursi, lupi, cerbi sau a unor personaje din mitologia populara sau din folclor.


Impresiile vizitatorilor

Williamrooms

21 Noiembrie 2020

buy sildenafil sildenafil generic

AndrewBeesk

20 Noiembrie 2020

male potency pills potency pills brand and generic in best prices with fast shipping!

Williamrooms

19 Noiembrie 2020

cheap tadalafil buy tadalafil online

Williamrooms

18 Noiembrie 2020

cheap sildenafil sildenafil

GeorgeRhymn

17 Noiembrie 2020

https://zithromaxgeneric500.com/ can i buy zithromax over the counter and https://prednisonegeneric20.com/ prednisone pharmacy prices

GeorgeRhymn

17 Noiembrie 2020

https://ventolin100mcg.com/ buying ventolin in usa and https://zantacgeneric150.com/ zantac generic

GeorgeRhymn

15 Noiembrie 2020

https://ventolin100mcg.com/ order ventolin and https://valtrexgeneric500.com/ buy valtrex without a prescription

Robertgob

14 Noiembrie 2020

viagra without doctor prescription amazon https://canadaedwp.com/ ed pills that really work

Robertgob

13 Noiembrie 2020

vitality ed pills https://canadaedwp.com/ viagra vs cialis bodybuilding

RonaldDuH

13 Noiembrie 2020

http://clomid10.com/ and https://zithromax10.com/ and http://metformintop.com/ and http://diflucanfavdr.com/

RonaldDuH

12 Noiembrie 2020

http://clomid10.com/ and http://amoxil1000.com/ and https://propeciafavdr.com/ and https://lasixtop.com/

RonaldDuH

10 Noiembrie 2020

cialis without doctor prescription cheap cialis what is cialis
cialis tolerance

DouglasNuali

08 Noiembrie 2020

which ed drug is best generic ed pills prescription drugs without prior prescription

DouglasNuali

07 Noiembrie 2020

medicine for erectile generic ed pills ed in men

KennethAbero

06 Noiembrie 2020

is there a generic for viagra buy viagra online can you buy viagra over the counter
erection pills

KennethAbero

05 Noiembrie 2020

buy generic 100mg viagra online generic viagra online viagra online canadian pharmacy
how to overcome ed naturally

KennethAbero

04 Noiembrie 2020

how to buy viagra buy viagra generic can you buy viagra over the counter
online meds for ed

ThomasDef

02 Noiembrie 2020

generic ed pills natural remedies for ed problems ed pills

Jaredhop

01 Noiembrie 2020

cheapest viagra online buy cheap viagra where to buy viagra

Brianboupe

31 Octombrie 2020

cialis side effects cialis online cialis 100 mg lowest price

BlakeBioxy

30 Octombrie 2020

viagra cialis buy viagra generic where can i buy viagra

JamesSex

28 Octombrie 2020

viagra from india cheap generic viagra where can i buy viagra

JamesSex

26 Octombrie 2020

buy viagra online cheap generic viagra viagra without a doctor prescription usa

BrianLop

02 Iulie 2020

viagra tablet buy online best place to buy generic viagra online reviews how to buy generic viagra online

BrianLop

02 Iulie 2020

safe sites to buy viagra online where is the best place to buy generic viagra buy viagra walmart

BrianLop

01 Iulie 2020

safe buy viagra online where can i buy single viagra pills buy online.com phentermine viagra

BrianLop

30 Iunie 2020

best viagra pills to buy buy viagra locally buy viagra online overnight shipping

BrianLop

29 Iunie 2020

cheapest place to buy viagra online buy viagra in northern ireland viagra buy online nz

BrianLop

28 Iunie 2020

buy viagra online cheapest buy viagra buy viagra alternatives uk

BrianLop

27 Iunie 2020

how to buy cheap viagra online can i legally buy viagra online from canada where can i buy female viagra

BrianLop

27 Iunie 2020

buy viagra from india can i buy viagra direct from pfizer can i buy viagra over the counter usa

BrianLop

27 Iunie 2020

best place to buy generic viagra buy viagra online mexico buy perfect health viagra

BrianLop

26 Iunie 2020

where to buy viagra pills online buy viagra online in usa where to buy genuine viagra online

BrianLop

26 Iunie 2020

generic viagra paypal buy can i buy generic viagra in the us trusted site to buy viagra

BrianLop

26 Iunie 2020

where to buy viagra over the counter best pharmacy to buy generic viagra can you buy over the counter viagra?

BrianLop

26 Iunie 2020

can i buy viagra over the counter in mexico best place to buy generic viagra buy viagra

BrianLop

25 Iunie 2020

viagra can you buy viagra over the counter in europe buy now viagra cialis spam

BrianLop

25 Iunie 2020

buy generic viagra online from india what countries can you buy viagra over the counter viagra

BKI89yTef

23 Februarie 2020

A pair of steals in his Arsenal, stephen curry shoes in the first one fourth, and the two steals to garage earnings of 106 times inside playoffs career steals, that transcends the rick Craig, became the steals inside history of the warriors team from the playoffs.

Garage into seven three-pointers inside the game, this also let the playoff three-pointers hit number nearly 261, match the Robert horry, 9th three points in playoff historical past list. Distance comes 8th Chauncey billups, he furthermore only six three details.

37 points in merely three games, came curry shoes someone's, and this is his there is much surprise, including playoffs) 8th score 35 + activity with three alone, in excess of 7 times of Russell westbrook, the top of league.

So many record the 1st world war, there is no doubt the game can be said to be the garage in this series played the very best game. The first a few games, garage is averaging twenty-seven. 3 points and 5. 7 rebounds, 6 helps, shooting 40. 3% and 35. 3% from 3, compared with the regular season shooting stage, some degree of decline, though the game, garage completely outrageous. The blazers in several players to hound him or her, but no one could disturb his rhythm. Storage area, as it were, in the game again to discover "day day" feeling.

11 three-point brand out hand, hit kevin durant shoes seven goals, including vast miles of three points. Wearing warriors baseball hat sitting from the stands to watch the actual old garage, it also appears to own son's playing god seem to be some incredible performance. The lens for the old garage, he can't help but shook the head.

Of course, it doesn't matter what other people think, garage three points because of their own performance with absolute confidence. In the next quarter the warriors together with 88-58 big lead the actual blazers, garage outside your three-point line again, the ball faraway from the one hand, he turned back field, the ball firmly in to the basket, the whole upheaval. Can put the three points in this particular state, the other celebration can say what?

Tag: kyrie irving shoes kyrie shoes stephen curry jersey nike air max 270 kyrie 4 kobe shoes stephen curry shoes vans sk8 hi adidas zx flux nike vapormax nike zoom vaporfly elite hand spinner yeezy boost nike epic react flyknit nike air max 270 kyrie 4 harden vol 2 kyrie irving shoes curry 5 shoes lebron james shoes john wall shoes kobe bryant shoes nike sock racer adidas ultra boost uncaged adidas yeezy outlet curry 5 shoes lebron 14 puma fenty kd shoes kevin durant jersey kyrie 1 lebron soldier 10 kobe 11 adidas nmd runner puma rihanna creepers camo kyrie 4 curry shoes kd 10 nike kd 11 adidas ultra boost 4 soldier 11 Cristiano Ronaldo CR7 puma suede nike air max 97 lebron 14 kyrie shoes 3 lebron james shoes Nike Lebron James Shoes lebron 16 birkenstock puma fenty nike zoom vaporfly kd 11 kobe bryant jersey air jordan shoes Nike Soccer Cleats Lebron soldier 11 curry 5 kyire 3 jordan 32 kyrie 3 michael jordan shoes curry 5 kobe 10 nike mercurial adidas boost ultra boost 3.0 mizuno running shoes kyrie 5 kevin durant shoes kyrie 2 asics gel kayano 23 adidas iniki kyrie irving shoes vans shoes calvin klein Nike CR7 nike hyperdunk kyrie 2 shoes under armour shoes adidas yeezy nike huarache puma fenty slides lebron 15 kyrie irving jersey jordan retro

BKI89yTef

23 Februarie 2020

Throw three points isn't the whole garage regular work, and don't forget about, Stephen curry is the team in assists as well as steals, he averaged 6. 7 assists inside regular season, 14 within the league and the playoffs stephen curry shoes can be averaging 9. 3 assists as the league the first! Let's imagine a graphic, 40 minutes per game from the Treasury, attack launched many times, there are always several ball he wasn't from the outside, but the ball inside, attracted a dual... What will happen subsequently? There was a man the guy can tell you the response, curry shoes he called clay : Thompson, from the golden state warriors, he made this year 211 3-pointers, finished third inside league, and that 211 3-pointers, 68 is derived from the assists of Stephen curry.


12-13 period to contrast the storage area and ray Allen in '05 -' 06 -- Allen into 269 3-pointers, and they are the Seattle supersonics. Which year, Allen's 269 regarding 653 three-point shots, opportunity 41. 2%, as Stephen -- 272 of 600 shots in his Arsenal, up to 45. 3%; That season, Alan ball attack build 3 ratio is less than a quarter, compared having 38. 6% in data source; That year, Allen's assists the telephone number 3. 7, less compared to Treasury for three aids. So the outline, the image associated with an alternative 3-pointers hand lower the garage outline: he besides completed the sharpshooter backdrop, his teammates for his / her creation of free-throw opportunities into; He will also look for opportunities simultaneously, through the ball discovery, stopped for no allows 3-pointer of shots. Also, he also can move assists, "create" another glass pitcher - clay - Thompson! Besides can catch vote, may also urgent stopped, can develop more opportunities to other folks, this star, unique! I'm kevin durant shoes afraid, just use "striker" two words have been unable to define Stephen curry, also have to be in with some sort of "great" rhetoric.

Tag: kyrie irving shoes air jordan 32 kobe 11 kyrie irving shoes Nike CR7 Football Boots kyrie irving shoes stephen curry shoes lebron soldier 10 kyrie irving jersey adidas eqt kyrie 1 kevin durant jersey stephen curry jersey ultra boost nike free adidas yeezy stephen curry shoes lebron soldier 10 kevin durant shoes kyrie 4 halloween kyrie 4 lebron soldier 11 curry 5 adidas nmd shoes nike huarache Nike Football Cleats adidas ultra boost 4 stephen curry shoes curry 4 birkenstock shoes birkenstock sandals puma suede john wall shoes curry 2 kyrie 2 shoes nike pg 2 puma rihanna kd shoes under armour shoes Nike Pegasus 35 puma fenty lebron 14 curry 5 air force 1 kyrie 4 confetti vibram hand spinner mizuno shoes calvin klein adidas iniki new era caps air max 270 adidas yeezy jordan retro curry 5 shoes lebron 15 kyrie irving jersey lebron james shoes kyrie irving shoes nike mercurial asics gel kayano 23 air max 90 kyire 3 nike air max 97 Lebron soldier 11 adidas shoes adidas crazy explosive adidas zx flux puma fenty slides nike sock racer kyrie 4 adidas yeezy boost michael jordan shoes lebron 14 shoes kyrie 3 shoes kyrie 4 kyrie 2 nike vapormax lebron 16 harden vol 2 nike vapormax Lebron James Shoes ultra boost 3.0 lebron james shoes nike epic react kobe bryant jersey

BKI89yTef

23 Februarie 2020

Half-court done,stephen curry shoes the garage 12 points and 4 rebounds 6 facilitates, Owen 17 rebounds, 2 assists 1 has got the upper hand slightly. But as knight defeat from the second half, even his / her one-on-one hit his things. In this series, OuWenBen needs certain advantages in counterpoint, such as the finals last year, for the reason that season of Christmas conflicts, with their strong personalized fortunes turned.


But today the warriors in the changes, let knights staggered, also let like one-on-one hit Owen curry shoes to get the rhythm. Actually, today usually was clay - Thompson Head of the family Owen, although Owen hit a dead facing him, but clay height reach or to a certain degree, limits the Owen's assault. In only a few times in the face of single singled out inside his Arsenal, although Owen features good performance, but also it's hard another for a knight.


Entire play, scored 28 points 6 rebounds and 10 assists within the Treasury, 6 of 11 three-point kd shoes photos. 24 points and 3 rebounds, two assists, Owen has scored 17 points within the first half, he scored seven points inside the second half. Facing the big four of the mighty, and only Eileen Owen in one-on-one gain garage have chances, but today's garage to do better.

Tag: kyrie irving shoes kyrie 1 nike air more uptempo nike zoom vaporfly elite stephen curry jersey kyrie 4 lebron 16 jordan retro air max 270 kd 11 nike sock racer adidas ultra boost nike air max 97 ultra boost 4.0 kobe shoes nike free calvin klein mizuno shoes vans sk8 hi kd 10 nike lebron shoes under armour shoes adidas iniki nike mercurial hand spinner lebron soldier 10 puma rihanna creepers camo kyrie irving jersey kyire 3 adidas nmd Lebron soldier 11 kyrie irving basketball shoes kyrie 4 lebron shoes nike epic react adidas boost adidas deerupt runner curry 5 shoes kyrie 3 shoes nike zoom vaporfly nike vapormax Cristiano Ronaldo CR7 nike pg 2 new era caps adidas crazy explosive stephen curry shoes john wall shoes curry 5 nike hyperdunk nike air force 1 nike epic react nike air max 270 kobe 11 puma fenty curry 5 kyrie 4 kyrie 2 adidas yeezy outlet yeezy shoes curry shoes nike air presto Nike Soccer Cleats vibram yeezy boost kyrie 4 puma fenty kyrie shoes nike kyrie 3 lebron soldier 11 kd shoes kyrie 5 puma fenty curry shoes kd 11 kobe 10 kyrie 4 halloween curry 2 kyrie irving jersey kobe bryant jersey air jordan shoes air max 90 kevin durant jersey michael jordan shoes kyrie 2 shoes lebron soldier 10 curry 5 shoes

BKI89yTef

23 Februarie 2020

As being a core point guard, garage along with other three split the difference is that he is the team bring in and organizer. In additional words, he can't be similar to novak on the perimeter around waiting for kd shoes someone else to supply him the ball. We take novak into a comparison, everything also - reference counted for people like us each a 3-pointer helps objects, and to period, after statistics, novak found there is much surprise hit 3-pointers, 149, 146 can be a teammate's pass and struck; Three-point shots hit the next more this season Ryan - Anderson is not any exception, he hit curry shoes in 213, has 206 utilizes your friend's passing.


The garage He all the 3-pointer this season, there are 105 of 3 seriously isn't sending (272), put simply, is to create prospects, nasty sto vote. This trick within the team's star, such since flow of harden, vladimir radmanovic, kobe Bryant, John, but often because a person errs, physical strength usage, to the number of times few, and the hit ratio just isn't high. But obviously can be an exception in the Treasury, his three-point shot 105 times is not assists quantity highest within alliance,stephen curry shoes even better than lebron James thrown into more all 3-pointers, and the shooting is in some sort of league all five these kinds of not assists free-throw shooting players on the fifth (41. 8%), both equally quality and quantity. Taken together, the three points in order to thrown into space isn't an easy thing, have to have the forty percent three-point shots ought to create his own photos, this how tired! Essentially the most precious is, no issue when and where, and how to make simple moves, garage has a high percentage. It is no wonder the manager of the warriors when Bob myers not long ago told the Associated Click said: "as long because it's garage, to have the ball is reasonable. inches.

Tag: kyrie irving shoes nike pg 2 kd 10 lebron 15 kobe shoes puma fenty slides nike mercurial kobe shoes adidas eqt vibram fivefingers kyrie shoes 3 adidas nmd nike free stephen curry shoes Nike Soccer Cleats asics gel kayano 23 air jordan shoes lebron 14 kd shoes kyrie irving jersey Cristiano Ronaldo CR7 birkenstock sandals adidas yeezy kobe 11 adidas crazy explosive puma fenty nike kd 11 kyrie irving jersey john wall shoes ultra boost kyrie 4 confetti kyrie 4 air force 1 adidas ultra boost 4 adidas zx flux kobe 10 kevin durant jersey kyrie 4 nike zoom vaporfly michael jordan shoes nike sock racer lebron soldier 10 lebron james shoes kyrie 4 halloween kyrie 4 nike air max 270 air max 270 curry shoes Cristiano Ronaldo CR7 nike air more uptempo kyrie 4 halloween ultra boost nike vapormax shoes Lebron soldier 11 stephen curry shoes lebron soldier 10 vans shoes puma fenty puma fenty nike hyperdunk nike air max 97 puma suede curry 4 kevin durant shoes kyrie irving shoes Lebron Shoes curry 2 kyrie irving shoes hand spinner kobe bryant jersey kyrie shoes kyire 3 kyrie 3 puma rihanna kyrie 4 adidas soccer cleats lebron james shoes nike air presto lebron 14 shoes air jordan 32 kyrie 4 kyrie 2 air max 90 nike epic react flyknit adidas iniki james harden vol 2

BKI89yTef

23 Februarie 2020

Half-court complete,stephen curry shoes the garage 12 points and 4 rebounds 6 facilitates, Owen 17 rebounds, 2 assists 1 contains the upper hand slightly. But as knight defeat inside second half, even the one-on-one hit his things. In this series, OuWenBen must have certain advantages in counterpoint, just like the finals last year, as the season of Christmas wars, with their strong personal fortunes turned.


But today the warriors on the changes, let knights staggered, also let like one-on-one hit Owen curry shoes to search for the rhythm. Actually, today usually was clay - Thompson Head of the family Owen, although Owen hit a dead looking at him, but clay height reach or to a certain extent, limits the Owen's episode. In only a few times in the face of single singled out in his Arsenal, although Owen features good performance, but also it's hard to return for a knight.


Whole play, scored 28 points 6 rebounds and 10 assists in the Treasury, 6 of 11 three-point kd shoes pictures. 24 points and 3 rebounds, 2 assists, Owen has scored 17 points from the first half, he scored seven points in the second half. Facing the big four from the mighty, and only Eileen Owen in one-on-one get garage have chances, but today's garage to complete better.

Tag: kyrie irving shoes yeezy shoes nike mercurial birkenstock Nike Pegasus 35 kyrie 4 kyrie 2 shoes ultra boost 3.0 kyrie 4 james harden vol 2 mizuno running shoes puma fenty curry shoes under armour shoes john wall shoes puma rihanna creepers puma fenty lebron soldier 10 kyrie 3 shoes puma suede curry 4 nike air max 97 lebron 14 kyire 3 Cristiano Ronaldo CR7 kd 11 shoes nike huarache kyrie 4 adidas boost vibram shoes calvin klein curry 5 nike pg 2 kyrie 3 kd 11 air jordan 32 kyrie 5 kyrie irving jersey curry shoes nike air force 1 kyrie 4 confetti new era caps kd shoes vans sk8 hi nike zoom vaporfly kyrie 4 halloween kyrie shoes yeezy boost puma fenty slides nike vapormax shoes kobe shoes birkenstock ultra boost shoes nike epic react flyknit kyrie 1 nike free kobe 10 kobe 11 stephen curry jersey kyrie 4 halloween kyrie irving jersey lebron james shoes curry 5 shoes nike zoom vaporfly elite nike kobe shoes paul george shoes kd 10 vans shoes kyrie irving shoes air max 270 adidas nmd lebron 15 kd shoes curry 2 yeezy boost adidas deerupt nike air presto kevin durant jersey jordan retro Nike lebron soldier 11 adidas yeezy outlet ultra boost 4.0 lebron 14 shoes adidas eqt lebron 16 air max 90

BKI89yTef

23 Februarie 2020

Following a brought the first curry shoes ball, a garage at the actual match: each other laid out a perfect diamond the front, teammate Steve Blake flew that you follow up, left the clippers guard darren collison (microblogging) the gap between two steps guiding their closely, Danny granger will be the only defender in pull. This is the garage superior court intuition and knowing that embodies: his shot collection. He seems to fully grasp the defensive player with the ideas, can predict their own next move, then strike early in advance. "When other people are generally doing gesture, garage throughout judgment, and the activity, this is Stephen is the greatest place, in this respect your league may be first rate. Find field space, know the spot that the defense space will occur, it is the key on the art of his pictures. Because no matter precisely how good your shots, additional exquisite technology, no room is useless. "ESPN's Brian thorpe, once wrote in his article.


Garage meticulously stephen curry shoes observing the defense, he also provide reason to be and so cautious. Before this, the warriors have missed 12 goals in 13 shots during the past, is now 33 in order to 37 behind the clippers, disturbed with the right leg muscle tension of garage after only 1 of 4. For storage himself, this ball is vital: before a season, he hit an archive in NBA history with 272 grains of three points, if again founded three points today, his three points in 2010 hit number will go over 200 mark. So that library can become the sixth in a row has at the least two season hit 2 hundred grains of three people, at the same moment, still can have several points to continuous hit game streak still 54 games - it will be the warriors team record record.


"I like everything kevin durant shoes relevant to the shooting, " garage once said in the interview, "but with the maximum especially in perfect hands posture. When your person is in good rhythm, from standing in the feet on the floor, his hands to complete a go, all series of joint actions are going to be calm and smooth, just like waves. It's a wonderful feeling. ".

Tag: kyrie irving shoes air force 1 Lebron James Shoes adidas yeezy mizuno shoes kyrie irving shoes adidas yeezy lebron soldier 10 kd 10 lebron james shoes vans shoes kd 11 kyrie 4 nike air max 270 nike epic react kyire 3 nike epic react flyknit kobe shoes birkenstock stephen curry jersey adidas eqt adidas zx flux jordan retro adidas yeezy boost curry 5 air max 270 pegasus 35 kyrie irving jersey kyrie 1 nike air max 97 curry 2 kyrie 3 stephen curry shoes puma suede kyrie 2 kobe bryant jersey puma rihanna creepers suede kyrie 4 halloween ultra boost puma fenty slides adidas crazy explosive calvin klein underwear asics gel kayano 23 lebron 14 shoes nike sock racer kyrie irving shoes adidas deerupt runner lebron 15 john wall shoes pg shoes kyrie irving jersey new era caps Nike Football Cleats adidas boost vans sk8 hi ultra boost soldier 11 lebron soldier 10 curry 5 ultra boost 3.0 nike zoom vaporfly kyrie 5 kyrie shoes 3 nike huarache adidas football cleats Nike CR7 Football Boots kd shoes kyrie shoes kyrie 2 shoes puma fenty kobe 11 nike kyrie 4 kyrie irving shoes air max 90 lebron 16 kyrie 4 halloween kobe shoes nike kyrie 3 nike pg 2 kyrie 4 confetti Cristiano Ronaldo CR7 curry 5 shoes nike air presto kyrie 4 puma fenty harden vol 2

BKI89yTef

23 Februarie 2020

Garage under the stephen curry shoes second dribbling is toward the start the left side in the body without any slowdown, his or her footsteps choiceness and quick, soon arrived at the position you would like to go. Unlike most pitcher like center of gravity down, then struggled to jump to try and do, the garage action a lot more concise. Don't waste any time and effort, just jump off the floor, slightly triggered his taking pictures action instantly. "He is not only probably the most pure great scorer, he even gave shot two words to create the definition, the complete shooting art played some sort of revolutionary role. "The bobcats head scout work Adam - Mr Libby said Treasury.


Counter-top frames in 6 moments and 31 seconds, garage from his torso slightly next point position organized the ball, the index finger along with middle finger instinct to get gaps in the plastic ball center. His arm gently lifted back, remaining his palm the golf ball, but still control between his fingers. His right arm into every one of the joints is close to 90 degree Angle, in the shoulder to the knee, from the elbow towards the wrist, from wrist to reference, as if a diner waiter in carrying a new tray.


Glen Davis clippers, 289 - pound in front, curry shoes need to speed up their action within the Treasury, since the childhood to lay a solid foundation for complete to garage in any state, the right arm and shooting can keep perfect posture and strength. And in addition to master hand movements, garage incorporates a precise shot needed a different factor: enough deep muscles memory. Shooting touch just isn't a proper adjective, anybody player, able to throw a good shooting there is but one secret to all - 7 days a week, year after year exercise, until a set associated with complex dynamic chain implanted into your muscles. Garage never resist such as monks meditate boring train, it also helped as soon as he graduated from high school graduation, eventually grow into a different leading little-known Davidson college or university NCAA elite last 8.


"Game changing, there is no time to kevin durant shoes you approach your own shooting steps is correct, " curry mentioned, "you can only depend upon their daily at the education ground building muscle memory space, hit and believe that people can. We're so lots of practice in training, as a way to the game, you can make use of instinct to react. But if it is not in the correct way, the game will sense very strange. ".

Tag: kyrie irving shoes Cristiano Ronaldo CR7 under armour shoes lebron shoes nike huarache paul george shoes kyrie 4 vans sk8 hi kyrie irving shoes lebron 14 kd shoes ultra boost 3.0 kyrie 4 nike sock racer adidas ultra boost adidas nmd runner kd 10 lebron james shoes kobe 10 puma suede kyrie 4 confetti kyrie 1 air jordan shoes jordan retro kyrie 2 shoes vibram fivefingers nike air presto kyrie irving shoes nike kyrie 3 kyrie shoes 3 john wall shoes Nike Football Cleats kyrie 3 adidas shoes stephen curry jersey nike free vans shoes air jordan 32 kobe bryant jersey pegasus 35 james harden vol 2 calvin klein underwear kyrie 4 kd 11 nike air max 97 nike epic react adidas eqt nike zoom vaporfly elite kyrie 4 halloween birkenstock hand spinner Lebron soldier 11 nike air vapormax puma fenty slides curry 5 shoes lebron 15 kevin durant jersey mizuno running shoes new era caps lebron soldier 10 kobe 11 curry 4 adidas yeezy outlet nike mercurial air force 1 kyrie irving jersey adidas ultra boost uncaged curry 5 adidas football cleats nike air more uptempo puma fenty kyrie irving shoes nike hyperdunk kobe shoes nike pg 2 Cristiano Ronaldo CR7 puma fenty kyrie 4 soldier 11 kd shoes kyrie irving shoes michael jordan shoes adidas iniki curry 5 shoes nike vapormax puma fenty

BKI89yTef

23 Februarie 2020

"I got used to my evaluation, " curry were recalled,kevin durant shoes "people said I ended up being too short, don't perform college basketball, then for the same reason that I can't play in the NBA. People don't even think I can play safeguard, then said I am not just a pure point guard, until October of not too long ago, I also found how the general manager of funny to my opinion as the league finally good shooting guard. We have not yet fully participate in their full potential, so i set a higher common to himself, committed to continuously improve to become more outstanding. "


"We've never met you are not curry shoes him so great shooting in all directions, " warriors coach indicate Jackson said, "and rotate, stop and go empty-handed, capture hand, step back, lower leg, in the face involving two double forced to......, any thought of filming mode, you can see he's astonishingly. We have by no means seen anyone can accomplish this level, his Steve Nash (microblogging) played a superior level, the two-time MVP give, shooting is incredible, but it is usually a level. And his other like reggie miller, Chris mullin, such because dell and I competed together - Ellis, dell -- Arsenal, they are most fantastic striker, but many people didn't garage so extensive, this guy is not any limit. "


Timer in addition to dance, 6 minutes stephen curry shoes along with 30 seconds, Davis has been doing everything we can to near to the garage, but still delayed step. Garage again to complete a beautiful jumper - it's not strictly jumper, his toe will be out of your ground, under the condition in the body is still climbing, use forefinger and middle finger touch to complete the hand. Treasury entire body slightly back. This not only makes his moves even more difficult to block, as well as between the ball and floor a great additional 10 degrees Viewpoint. NBA players to occasion takes 0. 6 seconds an average of, the garage from organizing action to dial this ball moves, it just takes 0. 4 seconds. Fast to make up for your deficiency of the shed height, the ball well prevent the opponent blocking fly toward the basket along the way, the look of garage is actually along with them. His arm still moves once the posture, and of the teammates has begun in order to pose three gestures...

Tag: kyrie irving shoes puma suede kd 11 kyrie 4 confetti puma fenty kyrie 3 john wall shoes kyrie 4 kyrie 4 nike air max 97 nike air more uptempo kyrie 4 kyrie irving basketball shoes kyrie irving jersey lebron james shoes adidas crazy explosive kyrie 3 shoes curry 5 pegasus 35 vibram adidas deerupt adidas yeezy james harden vol 2 nike hyperdunk puma fenty kd 10 new era caps mizuno running shoes adidas zx flux nike zoom vaporfly elite nike huarache stephen curry shoes yeezy boost birkenstock sandals hand spinner vans sk8 hi stephen curry shoes kobe bryant jersey puma fenty slides nike vapormax nike kyrie 4 stephen curry jersey lebron 15 nike air max 270 kyrie 2 birkenstock sandals lebron shoes kyrie irving jersey jordan retro ultra boost nike air vapormax michael jordan shoes ultra boost 3.0 stephen curry shoes air jordan 32 nike air presto lebron 14 nike zoom vaporfly kyrie 5 puma fenty kyrie 3 kyrie 4 kyire 3 adidas boost nike pg 2 nike kyrie shoes puma rihanna creepers suede Nike CR7 Cleats Cristiano Ronaldo CR7 kd shoes adidas nmd runner curry 5 kyrie 2 shoes kd 11 nike lebron 14 curry 5 shoes curry 4 shoes asics gel kayano 23 vans shoes kyrie 4 halloween air jordan shoes lebron james shoes air max 90 lebron soldier 10 kobe shoes kevin durant jersey

BKI89yTef

23 Februarie 2020

Garage beneath the stephen curry shoes second dribbling is toward the turn on the left side in the body without any slowdown, his / her footsteps choiceness and fast, soon arrived at the position you need to go. Unlike most pitcher like the center of gravity down, then struggled to jump to perform, the garage action more concise. Don't waste any hard work, just jump off the bottom, slightly triggered his firing action instantly. "He is not only probably the most pure great scorer, he even gave shot two words to create the definition, the full shooting art played any revolutionary role. "The bobcats go scout work Adam : Mr Libby said Treasury.


Counter frames in 6 min's and 31 seconds, garage from his upper body slightly next point position held up the ball, the index finger along with middle finger instinct to find gaps in the silicone ball center. His arm gently lifted back, left his palm the golf ball, but still control concerning his fingers. His right arm into each of the joints is close to help 90 degree Angle, in the shoulder to the shoulder, from the elbow on the wrist, from wrist to reference, as if a diner waiter in carrying any tray.


Glen Davis clippers, 289 - pound ahead, curry shoes need to speed up their action from the Treasury, since the childhood to lay a solid foundation for complete to garage in a state, the right arm and shooting can continue perfect posture and power. And in addition to master hand movements, garage features a precise shot needed another factor: enough deep muscle memory. Shooting touch is not a proper adjective, a single player, able to throw a superb shooting there is but one secret to all - year after year, year after year practice, until a set of complex dynamic chain implanted into muscle tissue. Garage never resist such as monks meditate boring train, it also helped when he graduated from high school graduation, eventually grow into another leading little-known Davidson school NCAA elite last seven.


"Game changing, there is no time to kevin durant shoes you feel about your own shooting actions is correct, " curry said, "you can only rely on their daily at it ground building muscle ram, hit and believe that individuals can. We're so a great deal of practice in training, so as to the game, you can make use of instinct to react. But if it is not correctly, the game will really feel very strange. ".

Tag: kyrie irving shoes curry 5 shoes lebron 15 air max 90 adidas nmd runner kd 10 nike air more uptempo kobe 11 kyrie 3 kyrie 4 nike hyperdunk stephen curry jersey adidas crazy explosive lebron soldier 10 nike air max 270 yeezy boost birkenstock sandals Nike Lebron James Shoes kyrie 4 confetti nike epic react flyknit air max 270 ultra boost 3.0 kyrie irving jersey nike zoom vaporfly elite jordan retro asics gel kayano 23 kyrie 4 kd 11 nike free puma fenty adidas iniki puma suede kyrie 3 vans shoes kobe shoes kyrie 4 kyrie 2 adidas deerupt kd 11 pegasus 35 kyrie 2 shoes nike kyrie shoes curry shoes lebron shoes puma fenty slides yeezy shoes stephen curry shoes kyrie shoes 3 hand spinner jordan 32 nike epic react flyknit mizuno running shoes nike air force 1 soldier 11 kyrie irving basketball shoes adidas soccer cleats nike sock racer birkenstock sandals nike kobe shoes puma fenty curry 4 kyrie 1 michael jordan shoes adidas boost adidas ultra boost kobe 10 adidas ultra boost 4 nike mercurial lebron 16 Lebron soldier 11 Nike Football Cleats nike huarache kyire 3 nike pg 2 lebron james shoes curry 5 adidas yeezy outlet new era caps kd shoes adidas ultra boost nike air vapormax puma rihanna creepers suede kyrie irving shoes kevin durant shoes kyrie 5 nike air max 97

BKI89yTef

23 Februarie 2020

Knight's tactic clearly, today is in order to cling to garage, will not give him any chance, and Kevin durant is always one on one with defense. But garage or under heavy defensive hunt for opportunities, such as experience stephen curry shoes low, he mobilized, use the other fear his circumference ability garage easily scored two points.


The last 80 seconds from the first half, durant skipped shots from outside, the actual basket three players are knights, including Thompson, lebron, subsequently, the Treasury rushed into your basket from the lengthy position, unexpectedly the offensive rebounds within the knight encirclement! Then this individual points ball durant, which finished scores!


And the second half, knight to defensive strategy appears to be shaken, they don't have a lot of double again, help, interestingly, JR in 1 on 1 against Arsenal, and directly put the particular garage was pushed to the ground.


Sure enough, your knight defensive shaken curry shoes immediately after scoring started rising throughout his Arsenal, outside their 3-pointer by continuous, during that time he was given the ability to just like Kevin durant got chance in the first half. After three points inside database is still reach, he this section one bomb beneath the 14 points.


Today can be June 1, the time kevin durant shoes could be the international children's day, it seems in the "primary school" is one of the holiday today.


Small garage finish I rested a lot of the holiday to battle, he or she is still the contribution to the brilliant stroke, but in addition pass a 3-pointer by simply Kevin durant. The past 3 minutes, garage off in front of schedule, because the game had no suspense.

Tag: kyrie irving shoes nike free adidas yeezy paul george shoes nike sock racer under armour shoes stephen curry shoes kd 11 lebron james shoes vans shoes asics gel kayano 23 ultra boost shoes kyrie 3 kyrie 2 shoes kyrie 4 adidas ultra boost uncaged james harden vol 2 kyrie 4 confetti adidas ultra boost 4 kobe bryant jersey kyrie 4 halloween adidas iniki kevin durant jersey Nike CR7 Cleats nike air vapormax curry 2 nike air more uptempo Nike Pegasus 35 kyrie 4 nike hyperdunk john wall shoes kyrie irving jersey adidas eqt kyrie shoes adidas crazy explosive nike vapormax kyire 3 stephen curry shoes Nike lebron soldier 11 birkenstock shoes kyrie 4 lebron 16 curry 5 kyrie shoes 3 stephen curry basketball shoes kyrie 4 halloween lebron shoes jordan retro lebron james shoes yeezy shoes puma fenty slides nike zoom vaporfly lebron 14 shoes curry 5 Cristiano Ronaldo CR7 kobe shoes puma fenty Nike Football Cleats nike epic react flyknit vans sk8 hi adidas deerupt runner kyrie irving jersey lebron 14 shoes kd shoes adidas boost new era caps hand spinner kd 11 shoes kyrie 4 air jordan shoes kobe shoes michael jordan shoes air max 90 nike pg 2 kyrie 2 kobe 11 nike air presto nike epic react flyknit yeezy boost adidas porsche design nike huarache kobe 10 curry 5 shoes curry 5 jordan 32 puma fenty

BKI89yTef

23 Februarie 2020

Knight's strategy clearly, today is to help cling to garage, tend not to give him any likelihood, and Kevin durant is always individually with defense. But garage or under heavy defensive search for opportunities, such as confront stephen curry shoes low, he mobilized, utilize other fear his outside ability garage easily scored two points.


The last 80 seconds inside first half, durant have missed shots from outside, the particular basket three players are knights, including Thompson, lebron, as a result, the Treasury rushed in to the basket from the extended position, unexpectedly the offensive rebounds within the knight encirclement! Then they points ball durant, who finished scores!


And your second half, knight to defensive strategy looks like it's shaken, they don't have an excessive amount of double again, help, curiously, JR in 1 upon 1 against Arsenal, and directly put the actual garage was pushed towards the ground.


Sure enough, this knight defensive shaken curry shoes right after scoring started rising in his Arsenal, outside the 3-pointer by continuous, in those days he was given the means to just like Kevin durant got chance inside first half. After three points inside the database is still struck, he this section one bomb within the 14 points.


Today is usually June 1, the time kd shoes will be the international children's day, it seems in the "primary school" is just about the holiday today.


Small garage finish I rested most of the holiday to battle, he could be still the contribution for the brilliant stroke, but furthermore pass a 3-pointer by simply Kevin durant. The very last 3 minutes, garage off in advance of schedule, because the activity had no suspense.

Tag: kyrie irving shoes kyrie 4 halloween lebron 14 shoes stephen curry jersey paul george shoes mizuno shoes kyrie 4 adidas football cleats birkenstock nike air max 97 asics gel kayano 23 stephen curry shoes kd shoes kyrie 1 Nike lebron soldier 11 vans shoes yeezy shoes kyrie 4 halloween kobe bryant jersey jordan retro Nike Lebron James Shoes ultra boost shoes lebron james shoes vans sk8 hi Cristiano Ronaldo CR7 kyrie 2 shoes nike zoom vaporfly kyrie irving shoes nike zoom vaporfly elite kyrie 4 hand spinner john wall shoes kyrie irving jersey nike air more uptempo nike epic react flyknit kd 10 curry 5 shoes air max 270 kyrie 2 adidas eqt lebron shoes air max 90 kyrie shoes 3 ultra boost 3.0 Nike CR7 Cleats pegasus 35 adidas crazy explosive kevin durant jersey kobe shoes puma suede puma fenty adidas yeezy nike sock racer kd shoes lebron soldier 10 kobe 10 adidas porsche design shoes stephen curry shoes nike kd 11 air jordan shoes nike pg 2 stephen curry basketball shoes nike air vapormax nike mercurial lebron 16 kobe 11 calvin klein underwear lebron 15 lebron soldier 10 kyrie 3 adidas zx flux kyrie irving shoes kd 11 Nike Soccer Cleats yeezy boost birkenstock sandals adidas boost michael jordan shoes kyrie shoes kyrie 4 ultra boost adidas adidas ultra boost 4 kyrie 4 curry 5 harden vol 2 kyrie irving jersey

BKI89yTef

23 Februarie 2020

A pair of steals in his Arsenal, stephen curry shoes in the first fraction, and the two steals to garage an overall total of 106 times inside playoffs career steals, which usually transcends the rick Barry, became the steals inside the history of the warriors team inside the playoffs.

Garage into seven three-pointers inside the game, this also let their playoff three-pointers hit number up to 261, match the Robert horry, ninth three points in playoff history list. Distance comes 8th Chauncey billups, he also only six three items.

37 points in just three games, came curry shoes your, and this is his in 2010, including playoffs) 9th score 35 + activity with three alone, more than 7 times of Russell westbrook, the top of league.

So many record the primary world war, there is no doubt which the game can be considered to be the garage in this series played the very best game. The first several games, garage is averaging 28. 3 points and some. 7 rebounds, 6 assists, shooting 40. 3% as well as 35. 3% from about three, compared with the frequent season shooting stage, a certain degree of decline, even so the game, garage completely nuts. The blazers in a number of players to hound him, but no one can easily disturb his rhythm. Car port, as it were, in the game again to determine "day day" feeling.

11 three-point line out hand, hit kevin durant shoes seven goals, including vast kilometers of three points. Wearing warriors baseball hat sitting inside stands to watch the old garage, it also appears to obtain son's playing god look like some incredible performance. The lens towards old garage, he cannot help but shook his head.

Of course, regardless of other people think, garage three points for their own performance with total confidence. In the 3 rd quarter the warriors having 88-58 big lead this blazers, garage outside the three-point line again, the ball clear of the one hand, this individual turned back field, the ball firmly in the basket, the whole uproar. Can put the three points on this state, the other gathering can say what?

Tag: kyrie irving shoes nike hyperdunk kobe 10 curry 5 kyrie 4 nike mercurial adidas yeezy kyrie 4 lebron 15 kyrie shoes 3 adidas crazy explosive vibram calvin klein nike kyrie 3 kyrie irving jersey Nike Lebron James Shoes kobe bryant jersey jordan 32 nike air more uptempo kyrie 5 nike zoom vaporfly elite birkenstock sandals air max 270 kevin durant jersey kobe 11 adidas yeezy boost kd 11 nike air vapormax kyrie 1 kyire 3 adidas nmd runner adidas eqt nike epic react flyknit lebron 14 harden vol 2 nike air force 1 puma fenty kyrie 4 halloween jordan retro vans sk8 hi adidas iniki kyrie 2 shoes nike epic react flyknit kyrie irving jersey stephen curry shoes nike lebron 14 curry 5 adidas ultra boost kyrie 2 curry 5 nike sock racer mizuno running shoes kyrie 4 adidas boost nike vapormax shoes stephen curry shoes nike free vans shoes kyrie 4 halloween air jordan shoes lebron shoes new era caps kyrie 3 lebron soldier 10 nike zoom vaporfly nike pg 2 nike air max 97 birkenstock shoes puma suede ultra boost 4.0 kyrie irving shoes Lebron soldier 11 curry 4 shoes air max 90 nike air presto pegasus 35 kyrie irving basketball shoes kyrie 4 nike huarache Nike CR7 Football Boots adidas zx flux yeezy shoes puma rihanna creepers suede adidas soccer cleats adidas porsche design kevin durant shoes

Adauga un comentariu