Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Tururi virtuale ale celor mai bune destinatii turistice din Bucovina

Cautare avansata

Moara Nica - Mestesuguri traditionale

Bucovina este cunoscuta pentru costumele sale populare, mobila, olaritul, tapiserie si covoare. Fiecare detaliu al acestor mestesuguri reflecta istoria si mostenirea culturala a regiunii, fiind în acelasi timp îndeletniciri unice care pot fi transmise de la o generatie la alta. În plus, lucrarile complexe de arta, cum ar fi ouale încondeiate de Paste, pâinea împletita, mastile populare si costumele traditionale sunt realizate pentru a celebra anumite sarbatori religioase. Exemplele acestei arte sunt expuse în muzeele de arta populara pe tot cuprinsul Bucovinei.

Prelucrarea lemnului

În Bucovina – ”Tara Fagilor” binecunoscuta pentru întinderile-i vaste de paduri, mestesugul prelucrarii lemnului a  prins contur înca din vremuri arhaice.

Factorii istorico-geografici si-au pus accentul pe dezvoltarea culturii lemnului pe aceste meleaguri. Mestesugul prelucrarii lemnului în Bucovina difera de la o zona la alta, prezentând particularitati în special datorita influentelor aduse aduse de etnicii germani, polonezi sau slovaci colonizati imediat dupa anexarea acestei regiuni la imperiul Austro-Ungar(1774) pe linia tehnicilor de lucru specifice. În prezent se poate vorbi de o adevarata civilizatie a lemnului în Bucovina, atât prin varietatea tehnicilor folosite la prelucrare, dar si prin importanta pe care o aveau obiectele confectionate din lemn în gospodaria bucovineana.

Îmbinând utilul cu frumosul, din lemn se faceau casele, sura, grajdul, poarta si gardul, mobilierul din interiorul caselor(lada de zestre, masa, patul, lavisa, blidarul), coveti, poloboace, lingurele, razboiul de tesut, roata, fusul si furca pentru tors.

În prelucrarea lemnului s-au specializat dulgherii în constructia caselor, surelor, grajdului, tâmplarii care faceau usi, ferestre si mobilier, dogarii care confectionau poloboace, ciubere, cofe.

De remarcat sunt decoratiunile de pe toate aceste obiecte având diverse forme geometrice sau florale.

Încondeierea oualor

O adevarata comoara a culturii populare bucovinene, mestesugul încondeierii oualor este strâns legata de arta broderiei si a decorurilor care se gasesc pe costumele nationale. Toate aceste arte transforma un lucru obisnuit într-un lucru deosebit de frumos. Oul reprezinta filosofia existentei umane si istoria strabuna, o marturie a datinilor, credintelor si obiceiurilor pascale.

Mestesugul se învata în familie si se transmite din generatie în generatie. Pentru ochiul expert exista o abundenta de creativitate exprimata prin diverse tehnici de lucru si stiluri personale. Cei neinitiati vor descoperi o sarbatoare a culorilor, un adevarat test al rabdarii si o pasiune unica ce încânta vazul si sufletul.

Cele mai importante aspecte ale încondeierii oualor sunt tehnica folosita la decorare si calitatea liniilor trase.

Mestesugul de a “încondeia” oua se observa în armonia culorilor, delicatetea modelelor transmise din generatie în generatie si maiestria executiei, ridicând acest mestesug la rangul de arta. Ouale sunt încondeiate în trei-patru culori, de obicei, tinând cont si de simbolul fiecarei culori în parte: rosu (soare, foc, dragoste), negru (eternitate, statornicie, absolutism), galben (lumina, bogatia recoltelor, tineretea, ospitalitate), verde (forta naturii, rodnicie, speranta,prospetime), albastru (sanatate, seninul cerului), violet ( strapânire de sine, rabdare, încredere, dreptate) Paleta cromatica a oualor încondeiate face diferenta între principalele zone în care se practica acest mestesug. Astfel, culoare rosie este specifica zonei Brodina, negru zonei Ciocanesti, verde si albastru pentru Ulma sau portocaliu pentru Moldovita.

Din ornamentarea geometrica a oualor deosebim simboluri si semnificatii precum :

  • linia dreapta verticala- viata
  • linia dreapta orizontala- moarte
  • linia dubla dreapta- eternitate
  • linia cu dreptunghiuri- gândire si cunostinta
  • linia ondulata- apa, purificare
  • spirala- timp, eternitate.

Pictura icoanelor

Ocupând un loc de seama în creatia noastra populara, creatorii din zona au impus o modalitate de pictura pe sticla si pe lemn locala, preluând scene din frescele manastirilor bucovinene si gravurile vechi, replici dupa icoane traditionale si imagini din obiceiurile si ocupatiile locale.

În acest tinut al manastirilor, picture icoanelor pe lemn, lucrate în stil bizantin, foloseste formulele transmise de-a lungul multor generatii.

Pictura icoanelor pe sticla, se realizeaza pe spatele acesteia, astfel încât aceasta serveste atât ca suport al picturii, cât si ca luciu al suprafetei pictate. O particularitate deosebita a lucrarilor realizate în aceasta zona este o remarcabila finete a desenului, precum si sobrietatea culorilor.

Icoanele pe sticla si pe lemn din Bucovina sunt de o rara frumusete artistic remarcându-se prin cromatica folosita, care nu depaseste paleta altitelor geometrice, mergând de la tensiunea albastrului de Voronet pâna la culorile aureolelor, care, în marea lor majoritate, sunt lucrate în foita de aur.

Olaritul 

Unul dintre cele mai vechi mestesuguri, olaritul a aparut ca o necesitate a oamenilor de a prepara si pastra hrana. Acum acest mestesug este continuat de mesteri olari din Radauti si Marginea.

Specificul vaselor din Radauti îl reprezinta culorile folosite pentru decorare. Astfel vasele sunt desenate cu figuri geometrice sau florale de culoare maro, verde, sau galben, pe fond rosu sau alb.

Ceramica de Marginea este deja o marca binecunoscuta în întreaga lume. Ceramica de culoare neagra este o marturie a originii dacice, ea întâlnindu-se astazi doar la Marginea.

Tehnica realizarii vaselor este aceeasi folosita acum sute de ani, adaptata însa vremurilor noastre. Daca în trecut vasele erau arse în gropi mari de 1,5 m, de forma unui con cu vârful în sus, alaturi de care era o groapa mai mica, ce comunica printr-un canal cu prima si în care se facea focul, astazi arderea se face în cuptoare închise si în partea superioara si la gurile de foc. Culoare cenusie sau neagra este data de arderea fara oxigen.

Formele vaselor sunt si ele fie din vremuri stravechi: oala înalta, oala mare cu doua toarte sau strachini, fie moderne: vaze, platouri, cani. Tehnica de decorare este pentru toate cea traditionala: vasele se lustruiesc cu o piatra speciala, astfel ca urmele cenusii ramase pe peretii vasului înca nears sa se amestece cu negrul. 

Tesutul

Tesutul ocupa un loc aparte în arta traditionala mestesugareasca. Tesutul si cusutul se faceau în familie si reprezentau parte din îndeletnicirile de baza ale femeii, fiind si astazi o realitate în satul bucovinean. Cele mai numeroase elemente tesute sunt destinate împodobirii si decorarii interiorului locuitelor. Astfel, se tes laicere, scoarte sau paretare din lâna colorata cu motive geometrice sau florale, stergare pentru împodobirea interiorului caselor sau pentru diferite evenimente care marcheaza momente din existenta umana(casatoria, moartea). De remarcat sunt si tesaturile de traista în carouri, specifice zonei de munte.

Pentru teserea diverselor piese se folosea acelasi razboi orizontal (stative), dar se schimbau sulurile, spetele, uneori itele si calcatorul.  Pe aceleasi stative se tesea si pânza si covoarele.

Portul popular

Portul popular pune în evidenta talentul si sensibilitatea pentru frumos a locuitorilor acestor zone, care în zilele de sarbatoare îmbraca aceste straie. Ca si în trecut, femeile din Bucovina lucreaza costumele populare manual, folosind motive folclorice: spicul, soarele, frunza si nu în ultimul rând, crucea simbolizând credinta în Dumnezeu.

Portul femeiesc este format dintr-o camasa bogat împodobita cu motive florale si geometrice, o catrinta tesuta cu fir auriu, care este legata în talie cu brâu colorat, iar în picioare se poarta opinci. Iarna, femeile poarta bundite, ciorapi si baticuri din lâna.

Portul barbatesc este format dintr-o camasa mai lunga, care prezinta în general o broderie geometrica în culori de negru sau maro, legata la mijloc cu o curea din piele, o vesta (bundita) cu pielea alba în afara decorata cu motive florale sau geometrice si adaosuri din blana de jder si cu blana spre interior, itari din lâna, pe cap o caciula din piele de miel, iar în picioare opinci.

Exista si anumite haine pentru anotimpurile reci, respectiv sumanul, folosit toamna - este confectionat dintr-o haina din lâna deasa - si cojocul - o haina lunga pâna la genunchi, cu blana întoarsa în interior si pielea în afara, decorat cu flori brodate.

Indiferent de zona etnografica, frumusetea portului popular din Bucovina a facut înconjurul lumii, peste tot fiind admirat si apreciat.     

Mastile populare

Confectionarea mastilor populare în traditia populara este strâns legata în special de sarbatorile de iarna. În cadrul obiceiurilor de iarna desfasurate în vetrele satelor, masca are un rol extrem de impornat. Pentru confectionarea mastilor se folosesc blanuri (de oaie, capra, urs), piele, lemn cioplit, coji de copac, metal, margele, boabe de fasole. Aceste masti au o bogata încarcatura emotionala, reprezentând în general transpunerea unor animale precum capre, cai, ursi, lupi, cerbi sau a unor personaje din mitologia populara sau din folclor.


Impresiile vizitatorilor

BKI89yTef

23 Februarie 2020

Finals previous season, Arsenal's performance [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] seriously isn't very ideal, although the info well, but the efficiency seriously isn't high, and his back again pass error, defensive irvine was made key 3 points have grown a "black spots" minute, apparently, in hope that with this to prove himself.


Zero, after the opening, the three points in the database and didn't reach two shots, on the particular contrary, the knight about three points would hit many over there. Garage or give attention to defense, he para such as lebron, Irwin, JR., continues to be people already, also have got successful prevention.


In moving past, did well in the particular Treasury, the ball to some teammate are fed appropriately, but Mr Chu in several opportunity attack. 04 seconds left inside first quarter, garage dribble on the frontcourt, rhythm, but he or she is confident the take a number of steps away from the three-point line and it is necessary to make [url=http://www.curryshoes.us.com]curry shoes[/url] actions, the ball! This can also be the warriors in the 1st 3-pointer today. Soon, the Treasury and using second chances on the right side of the beds base again in a 3 things!


It is worth mentioning that the opening, the garage right arm was wearing the black gear, it is also because his right elbow inside the game before the old injury incorporates a relapse, however, with the sport, he has to pull off protective devices. Gear, it seems, has affected the cope with, before he took off as i feel much better.


Inside against lebron James, the defense has been doing very well in the Arsenal, but after he was lebron was a young knocked out, the referee features [url=http://www.stephencurryshoes.us]stephen curry shoes[/url] blown the garage blocking foul, garage on the bottom is various, make action on the referee said lebron shoulder.


In breakthrough, garage can be a difficult moves, many people all the way up his defense, which includes lebron, but Treasury first in lots of dazzling dribble move Thompson, after air and rival accident cases, the hard to score.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.us.com]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.curryshoes.us]curry shoes[/url] [url=http://www.kyrie-3.com]kyrie 3[/url] [url=http://www.ultraboostadidas.us.com]adidas ultra boost uncaged[/url] [url=http://www.ultraboost-3.com]ultra boost 3.0[/url] [url=http://www.lebron-14.us]lebron 14[/url] [url=http://www.nikeepicreactflyknit.us]nike epic react flyknit[/url] [url=http://www.kyrie3.us]nike kyrie 3[/url] [url=http://www.lebronshoes.us.com]nike lebron shoes[/url] [url=http://www.kyrie-5.com]kyrie 5[/url] [url=http://www.adidasdeerupt.us]adidas deerupt[/url] [url=http://www.nikevapormaxshoes.us.com]nike vapormax shoes[/url] [url=http://www.kyrie2.us]kyrie 2[/url] [url=http://www.curry-5.us]curry 5 shoes[/url] [url=http://www.nikepg2.us]nike pg 2[/url] [url=http://www.adidasboostyeezy.us.com]yeezy boost[/url] [url=http://www.kyrieirvingjersey.com]kyrie irving jersey[/url] [url=http://www.vansshoes.us.com]vans shoes[/url] [url=http://www.nikevapormax.us.com]nike vapormax[/url] [url=http://www.nikefree.us.com]nike free[/url] [url=http://www.nikecr7.com]Cristiano Ronaldo CR7[/url] [url=http://www.nikeairmoreuptempo.us.com]nike air more uptempo[/url] [url=http://www.curry-5.com]curry 5[/url] [url=http://www.adidasnmdshoes.us.com]adidas nmd[/url] [url=http://www.cristianoronaldocr7.us]Nike CR7 Football Boots[/url] [url=http://www.lebronsoldier11.us.com]Lebron soldier 11[/url] [url=http://www.birkenstock-sandals.us]birkenstock[/url] [url=http://www.kobe11.org]kobe 11[/url] [url=http://www.lebron-14.us]lebron 14[/url] [url=http://www.mizunoshoes.us.com]mizuno shoes[/url] [url=http://www.kyrieirvingjersey.com]kyrie irving jersey[/url] [url=http://www.curry-5.us.com]curry 5[/url] [url=http://www.adidasyeezyoutlet.us.com]adidas yeezy[/url] [url=http://www.calvinklein-underwear.us.com]calvin klein[/url] [url=http://www.lebronsoldier11.org]lebron soldier 11[/url] [url=http://www.kobebryantshoes.us.com]kobe shoes[/url] [url=http://www.kyrie4.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.stephencurry--shoes.us.com]stephen curry shoes[/url] [url=http://www.adidassoccercleats.us.com]adidas football cleats[/url] [url=http://www.kyrieirvingshoes.us]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.kyrie4confetti.us]kyrie 4 confetti[/url] [url=http://www.lebron-16.com]lebron 16[/url] [url=http://www.kyrieirvingbasketballshoes.com]kyrie irving basketball shoes[/url] [url=http://www.kyrie4.us.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.vibram.us.com]vibram[/url] [url=http://www.stephencurryjersey.us]stephen curry jersey[/url] [url=http://www.hand-spinner.us]hand spinner[/url] [url=http://www.kobebryantjersey.us]kobe bryant jersey[/url] [url=http://www.kd-10.com]kd 10[/url] [url=http://www.kobe--shoes.com]kobe shoes[/url] [url=http://www.kobe-10.org]kobe 10[/url] [url=http://www.kyrie--4.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.birkenstocksandals.us]birkenstock sandals[/url] [url=http://www.vanssk8hi.us]vans sk8 hi[/url] [url=http://www.neweracaps.us.com]new era caps[/url] [url=http://www.pgshoes.com]paul george shoes[/url] [url=http://www.kevindurantjersey.us.com]kevin durant jersey[/url] [url=http://www.johnwallshoes.us.com]john wall shoes[/url] [url=http://www.jordanretro.us.com]jordan retro[/url] [url=http://www.pumafenty.us]puma fenty[/url] [url=http://www.curry-4.com]curry 4[/url] [url=http://www.kyrie-4.org]nike kyrie 4[/url] [url=http://www.michaeljordanshoes.us]michael jordan shoes[/url] [url=http://www.nikesoccercleats.us.com]Nike Football Cleats[/url] [url=http://www.pumafenty.us.com]puma fenty[/url] [url=http://www.pumarihannacreepers.us]puma rihanna creepers camo[/url] [url=http://www.nike-mercurial.us]nike mercurial[/url] [url=http://www.kyrie1.us]kyrie 1[/url] [url=http://www.airjordan32.us]air jordan 32[/url] [url=http://www.nikeepicreact.us.com]nike epic react[/url] [url=http://www.nikeairmax97.us.com]nike air max 97[/url] [url=http://www.curry2.com]curry 2[/url] [url=http://www.lebron-shoes.us]lebron james shoes[/url] [url=http://www.porschedesignshoesonline.com]adidas porsche design shoes[/url] [url=http://www.nikehuarache.org]nike huarache[/url] [url=http://www.adidasboost.us.com]adidas boost[/url] [url=http://www.lebron-james-shoes.us.com]lebron james shoes[/url] [url=http://www.nikezoomvaporflyelite.us]nike zoom vaporfly elite[/url] [url=http://www.kyrie-4.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.hardenvol2.org]james harden vol 2[/url] [url=http://www.nikeairmax270.us.com]air max 270[/url] [url=http://www.kyrie2shoes.com]kyrie 2 shoes[/url] [url=http://www.kyrie4halloween.com]kyrie 4 halloween[/url] [url=http://www.nikeairpresto.us.com]nike air presto[/url] [url=http://www.nikehyperdunk.us.com]nike hyperdunk[/url] [url=http://www.adidasultraboost4.com]adidas ultra boost 4[/url]

BKI89yTef

23 Februarie 2020

2 steals in his Collection, [url=http://www.stephencurryshoes.us]stephen curry shoes[/url] in the first one fourth, and the two steals to garage an overall of 106 times within the playoffs career steals, which in turn transcends the rick Craig, became the steals from the history of the warriors team inside playoffs.

Garage into seven three-pointers inside the game, this also let his or her playoff three-pointers hit number as much as 261, match the Robert horry, 9th three points in playoff background list. Distance comes 8th Chauncey billups, he also only six three details.

37 points in simply three games, came [url=http://www.curryshoes.us.com]curry shoes[/url] someone's, and this is his this year, including playoffs) 8th score 35 + activity with three alone, over 7 times of Russell westbrook, the surface of the league.

So many record the primary world war, there is no doubt that this game can be considered the garage in this series played the most effective game. The first about three games, garage is averaging 27. 3 points and some. 7 rebounds, 6 allows, shooting 40. 3% as well as 35. 3% from a few, compared with the frequent season shooting stage, a certain degree of decline, though the game, garage completely insane. The blazers in a number of players to hound them, but no one can certainly disturb his rhythm. Garage, as it were, in the game again to uncover "day day" feeling.

11 three-point range out hand, hit [url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] seven goals, including vast distances of three points. Wearing warriors baseball hat sitting within the stands to watch the particular old garage, it also appears to get son's playing god appear to be some incredible performance. The lens towards old garage, he cannot help but shook his or her head.

Of course, it doesn't matter what other people think, garage three points for their own performance with overall confidence. In the 3 rd quarter the warriors along with 88-58 big lead your blazers, garage outside this three-point line again, the ball far from the one hand, he / she turned back field, the ball firmly to the basket, the whole pandemonium. Can put the three points on this state, the other gathering can say what?

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.us.com]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.kobe-10.org]kobe 10[/url] [url=http://www.vanssk8hi.us]vans sk8 hi[/url] [url=http://www.kyrie4halloween.com]kyrie 4 halloween[/url] [url=http://www.adidassoccercleats.us.com]adidas soccer cleats[/url] [url=http://www.lebron-14.us]nike lebron 14[/url] [url=http://www.kd11.org]kd 11[/url] [url=http://www.yeezy--boost.us.com]yeezy boost[/url] [url=http://www.adidasboost.us.com]adidas boost[/url] [url=http://www.stephencurry--shoes.us.com]stephen curry shoes[/url] [url=http://www.nikevapormax.us.com]nike air vapormax[/url] [url=http://www.nikeairmax97.us.com]nike air max 97[/url] [url=http://www.nikehuarache.org]nike huarache[/url] [url=http://www.kyrie4.us.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.kyrie-4.org]nike kyrie 4[/url] [url=http://www.pumafenty.us]puma fenty[/url] [url=http://www.kd-shoes.org]kd shoes[/url] [url=http://www.kyrie2.us]kyrie 2[/url] [url=http://www.nikehyperdunk.us.com]nike hyperdunk[/url] [url=http://www.pumafenty.us]puma fenty[/url] [url=http://www.birkenstocksandals.us]birkenstock shoes[/url] [url=http://www.kobe11.org]kobe 11[/url] [url=http://www.curryshoes.us]stephen curry shoes[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.kobebryantshoes.us.com]kobe bryant shoes[/url] [url=http://www.adidaseqt.us.com]adidas eqt[/url] [url=http://www.ultraboostshoes.us.com]ultra boost[/url] [url=http://www.nikecr7.com]Nike CR7[/url] [url=http://www.stephencurry-shoes.com]curry shoes[/url] [url=http://www.nike-mercurial.us]nike mercurial[/url] [url=http://www.kd-11.us]kd 11[/url] [url=http://www.vibram.us.com]vibram fivefingers[/url] [url=http://www.kyrieirvingshoes.us.com]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.adidasdeerupt.us]adidas deerupt[/url] [url=http://www.birkenstock-sandals.us]birkenstock[/url] [url=http://www.curry-4.com]curry 4[/url] [url=http://www.adidasyeezyoutlet.us.com]adidas yeezy[/url] [url=http://www.pumafentyslides.us]puma fenty slides[/url] [url=http://www.nikeairpresto.us.com]nike air presto[/url] [url=http://www.kyrie--4.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.airforce-1.us]nike air force 1[/url] [url=http://www.airjordan32.us]air jordan 32[/url] [url=http://www.nikepegasus35.com]pegasus 35[/url] [url=http://www.curry-5.us.com]curry 5[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us.com]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.ultraboostadidas.us.com]adidas ultra boost uncaged[/url] [url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] [url=http://www.kyrie-5.com]kyrie 5[/url] [url=http://www.kyrie1.us]kyrie 1[/url] [url=http://www.nikeepicreact.us.com]nike epic react[/url] [url=http://www.kd-10.com]kd 10[/url] [url=http://www.nikezoomvaporflyelite.us]nike zoom vaporfly elite[/url] [url=http://www.kyrie4halloween.us]kyrie 4 halloween[/url] [url=http://www.air-jordan-shoes.us.com]air jordan shoes[/url] [url=http://www.ultraboost-3.com]ultra boost 3.0[/url] [url=http://www.vansshoes.us.com]vans shoes[/url] [url=http://www.porschedesignshoesonline.com]adidas porsche design shoes[/url] [url=http://www.kyrie3.com]kyire 3[/url] [url=http://www.underarmourshoes.us.com]under armour shoes[/url] [url=http://www.kyrie-irvingshoes.com]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.lebronshoes.us.com]lebron shoes[/url] [url=http://www.kyrie-3.com]kyrie 3[/url] [url=http://www.nikepg2.us]nike pg 2[/url] [url=http://www.curry-5.us]curry 5[/url] [url=http://www.nikefree.us.com]nike free[/url] [url=http://www.kyrieirvingshoes.us]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.yeezyshoes.us.com]yeezy shoes[/url] [url=http://www.curry-5.com]curry 5[/url] [url=http://www.lebron-14.us]lebron 14[/url] [url=http://www.pumarihannacreepers.us]puma rihanna creepers camo[/url] [url=http://www.pumasuede.us.com]puma suede[/url] [url=http://www.jordanretro.us.com]jordan retro[/url] [url=http://www.adidasnmdshoes.us.com]adidas nmd runner[/url] [url=http://www.nikevapormaxshoes.us.com]nike vapormax shoes[/url] [url=http://www.pumafenty.us.com]puma fenty[/url] [url=http://www.asicsgelkayano23.com]asics gel kayano 23[/url] [url=http://www.lebron-16.com]lebron 16[/url] [url=http://www.stephencurryjersey.us]stephen curry jersey[/url] [url=http://www.kobebryantjersey.us]kobe bryant jersey[/url] [url=http://www.adidaszxflux.us.com]adidas zx flux[/url] [url=http://www.lebron-shoes.us]lebron shoes[/url] [url=http://www.adidasiniki.us.com]adidas iniki[/url] [url=http://www.kyrie2shoes.com]kyrie 2 shoes[/url] [url=http://www.kyrieirvingbasketballshoes.com]kyrie irving basketball shoes[/url] [url=http://www.kyrie3shoes.com]kyrie shoes 3[/url] [url=http://www.lebron15.us.com]lebron 15[/url]

BKI89yTef

23 Februarie 2020

Throw three points is not the whole garage everyday work, and don't forget, Stephen curry is the particular team in assists in addition to steals, he averaged 6. 7 assists in the regular season, 14 inside the league and the playoffs [url=http://www.stephencurryshoes.us]stephen curry shoes[/url] can be averaging 9. 3 assists since the league the first! Let's imagine a picture, 40 minutes per game inside the Treasury, attack launched a large number of times, there are always several ball he wasn't from the outside, but the basketball inside, attracted a twice... What will happen next? There was a man they can tell you the answer, [url=http://www.curryshoes.us.com]curry shoes[/url] he called clay : Thompson, from the fantastic state warriors, he made there is much surprise 211 3-pointers, finished third from the league, and that 211 3-pointers, 68 comes from the assists of Stephen curry.


12-13 period to contrast the car port and ray Allen with '05 -' 06 - Allen into 269 3-pointers, and he could be the Seattle supersonics. That will year, Allen's 269 associated with 653 three-point shots, shot 41. 2%, as Stephen - 272 of 600 shots in his Arsenal, up to 45. 3%; That year, Alan ball attack produce 3 ratio is a lot less than a quarter, compared together with 38. 6% in data bank; That year, Allen's assists the phone number 3. 7, less versus Treasury for three assists. So the outline, the image of the alternative 3-pointers hand lower the garage outline: he besides completed the sharpshooter track record, his teammates for his / her creation of free-throw options into; He will also look for opportunities as well, through the ball cutting-edge, stopped for no aids 3-pointer of shots. Additionally, he also can move assists, "create" another glass pitcher - clay - Thompson! Not merely can catch vote, will likely urgent stopped, can generate more opportunities to other people, this star, unique! I am [url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] afraid, just use "striker" two words have been unable to define Stephen curry, must also be in with some sort of "great" rhetoric.

Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.us.com]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.nikeairmoreuptempo.us.com]nike air more uptempo[/url] [url=http://www.asicsgelkayano23.com]asics gel kayano 23[/url] [url=http://www.kyrie4confetti.us]kyrie 4 confetti[/url] [url=http://www.kyrie4.us.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.kyrie3.us]kyrie 3[/url] [url=http://www.adidasiniki.us.com]adidas iniki[/url] [url=http://www.kyrie1.us]kyrie 1[/url] [url=http://www.pumafenty.us]puma fenty[/url] [url=http://www.curry-5.us]curry 5[/url] [url=http://www.nikehyperdunk.us.com]nike hyperdunk[/url] [url=http://www.adidascrazyexplosive.us.com]adidas crazy explosive[/url] [url=http://www.kyrie-irvingshoes.com]kyrie shoes[/url] [url=http://www.kobe11.org]kobe 11[/url] [url=http://www.adidaseqt.us.com]adidas eqt[/url] [url=http://www.ultraboostshoes.us.com]ultra boost shoes[/url] [url=http://www.kyrieirvingjersey.com]kyrie irving jersey[/url] [url=http://www.yeezy--boost.us.com]adidas yeezy[/url] [url=http://www.nikeairmax270.us.com]air max 270[/url] [url=http://www.kyrie4halloween.us]kyrie 4 halloween[/url] [url=http://www.jordanretro.us.com]jordan retro[/url] [url=http://www.kyrieirvingshoes.us]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.stephencurry--shoes.us.com]curry shoes[/url] [url=http://www.air-jordan-shoes.us.com]air jordan shoes[/url] [url=http://www.lebron-16.com]lebron 16[/url] [url=http://www.airforce-1.us]nike air force 1[/url] [url=http://www.birkenstocksandals.us]birkenstock[/url] [url=http://www.lebronshoes.us.com]lebron james shoes[/url] [url=http://www.kobebryantjersey.us]kobe bryant jersey[/url] [url=http://www.pumafenty.us.com]puma fenty[/url] [url=http://www.yeezyshoes.us.com]yeezy shoes[/url] [url=http://www.nikeepicreactflyknit.us]nike epic react flyknit[/url] [url=http://www.adidassoccercleats.us.com]adidas football cleats[/url] [url=http://www.curry-5.us.com]curry 5[/url] [url=http://www.nikeairpresto.us.com]nike air presto[/url] [url=http://www.curry2.com]curry 2[/url] [url=http://www.nikehuarache.org]nike huarache[/url] [url=http://www.pumarihannacreepers.us]puma rihanna creepers suede[/url] [url=http://www.curry-5.com]curry 5[/url] [url=http://www.birkenstock-sandals.us]birkenstock sandals[/url] [url=http://www.kyrie-4.org]kyrie 4[/url] [url=http://www.kobebryantshoes.us.com]kobe bryant shoes[/url] [url=http://www.kyrie-5.com]kyrie 5[/url] [url=http://www.kyrie2.us]kyrie 2[/url] [url=http://www.curry-5.us]curry 5[/url] [url=http://www.nikesockracer.com]nike sock racer[/url] [url=http://www.kd-10.com]kd 10[/url] [url=http://www.kd-shoes.org]kd shoes[/url] [url=http://www.kobe--shoes.com]kobe shoes[/url] [url=http://www.underarmourshoes.us.com]under armour shoes[/url] [url=http://www.adidasnmdshoes.us.com]adidas nmd shoes[/url] [url=http://www.kyrieirvingjersey.com]kyrie irving jersey[/url] [url=http://www.ultraboostadidas.us.com]adidas ultra boost uncaged[/url] [url=http://www.adidasultraboost4.com]adidas ultra boost 4[/url] [url=http://www.adidasyeezyoutlet.us.com]adidas yeezy outlet[/url] [url=http://www.nikezoomvaporflyelite.us]nike zoom vaporfly elite[/url] [url=http://www.kyrie4halloween.com]kyrie 4 halloween[/url] [url=http://www.ultraboost-3.com]ultra boost 3.0[/url] [url=http://www.adidasboostyeezy.us.com]yeezy boost[/url] [url=http://www.hand-spinner.us]hand spinner[/url] [url=http://www.vibram.us.com]vibram shoes[/url] [url=http://www.lebron15.us.com]lebron 15[/url] [url=http://www.calvinklein-underwear.us.com]calvin klein[/url] [url=http://www.nike-mercurial.us]nike mercurial[/url] [url=http://www.kyrieirvingbasketballshoes.com]kyrie irving basketball shoes[/url] [url=http://www.nikesoccercleats.us.com]Nike Soccer Cleats[/url] [url=http://www.nikecr7.com]Cristiano Ronaldo CR7[/url] [url=http://www.kyrie2shoes.com]kyrie 2 shoes[/url] [url=http://www.curry-4.com]curry 4 shoes[/url] [url=http://www.lebron-james-shoes.us.com]lebron james shoes[/url] [url=http://www.neweracaps.us.com]new era caps[/url] [url=http://www.nikevapormax.us.com]nike vapormax[/url] [url=http://www.airjordan32.us]air jordan 32[/url] [url=http://www.kyrie-4.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.curryshoes.us]curry shoes[/url] [url=http://www.kyrie4.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.pgshoes.com]pg shoes[/url] [url=http://www.lebron-shoes.us]lebron shoes[/url] [url=http://www.airmax270.us]nike air max 270[/url] [url=http://www.nikepegasus35.com]Nike Pegasus 35[/url] [url=http://www.kd11.org]kd 11[/url] [url=http://www.kyrie-3.com]kyrie 3[/url] [url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] [url=http://www.kyrie3shoes.com]kyrie shoes 3[/url] [url=http://www.nikeepicreact.us.com]nike epic react[/url] [url=http://www.pumasuede.us.com]puma suede[/url]

BKI89yTef

23 Februarie 2020

Storage, 26, is one kevin durant shoes of the largest child, dell : garage in 2002, his dad announced over 07 years of career, finally handed over 40. 2% on threes report card. From a extremely young age, Stephen across the shooting learned how to shoot at the feet of the get better at, when dad refused to consider him to the hornets instruction, Stephen will be pursed lips, not because can't go to see those big-name players, the old you happen to be, but because he also need to be with my dad, to employ his shot.


At the age of 9, garage is of his very own stephen curry shoes amateur league teams regarding players, only if the coach should outside shot collapse with the opponent's zone will become sent. Recalled the one self, garage proudly said: "when My spouse and i was a defense experts, all start from generally there. "


To go returning to curry shoes the original text, if the garage near the golf ball in midfield, people tend to overlook the most important thing: pool ball skills. Sonya, thanks to help his mother, then any 5 feet tall 3, cordial and some stubborn woman again as well, she was in high school graduation played point guard, looking at the volleyball after in to the campus of Virginia tech, and meet the storage area there's father. "If I dribble for the coast, I have to choose to shoot or complete, it's my limit. "Dell claimed, "people started for Stephen impression is all he is able to beautiful posture hit photographs, but before becoming any striker, he already was an improved control player, people tend to ignore it. After his or her dribble shot, is I the most wonderful moments. Thanks to the mother. ".

Tag: kyrie irving shoes ultra boost 3.0 kevin durant shoes vibram Nike Soccer Cleats adidas boost lebron 14 adidas deerupt jordan 32 Cristiano Ronaldo CR7 lebron soldier 10 nike zoom vaporfly kyrie 4 adidas ultra boost 4 puma suede Lebron soldier 11 kobe shoes nike sock racer lebron 14 shoes calvin klein underwear curry 5 shoes lebron 16 lebron james shoes lebron shoes kevin durant jersey curry 5 stephen curry jersey adidas nmd new era caps kyrie 4 halloween Lebron James Shoes kyire 3 kyrie 4 nike epic react flyknit yeezy boost kyrie 4 nike huarache adidas iniki adidas soccer cleats curry 5 adidas yeezy kobe bryant jersey Cristiano Ronaldo CR7 pegasus 35 nike air max 270 nike air more uptempo james harden vol 2 nike free birkenstock kyrie irving shoes kyrie 3 nike kyrie shoes air max 270 kobe bryant shoes nike air vapormax vans shoes pg shoes vans sk8 hi air max 90 nike mercurial puma fenty nike vapormax michael jordan shoes porsche design shoes kyrie 2 shoes john wall shoes hand spinner kyrie 4 stephen curry shoes air jordan shoes puma fenty slides kyrie 4 halloween nike pg 2 ultra boost adidas nike hyperdunk kyrie 3 yeezy boost yeezy shoes adidas crazy explosive nike air presto birkenstock sandals kobe 11 nike air max 97 curry 2 nike epic react kyrie 1

BKI89yTef

23 Februarie 2020

"I got helpful to my evaluation, " curry were recalled,kevin durant shoes "people said I was too short, don't engage in college basketball, then to the same reason that I can't play in the NBA. People don't think I can play safeguard, then said I am not only a pure point guard, until October of not too long ago, I also found which the general manager of funny to me as the league third good shooting guard. We've not yet fully perform their full potential, therefore i set a higher common to himself, committed to continuously improve to get more outstanding. "


"We've never met a person with curry shoes him so great shooting everywhere, " warriors coach draw Jackson said, "and roll, stop and go empty-handed, catch hand, step back, lower leg, in the face regarding two double forced in order to......, any thought of firing mode, you can see he is astonishingly. We have never seen anyone can accomplish this level, his Steve Nash (microblogging) played an increased level, the two-time MVP give, shooting is incredible, but additionally it is a level. And his or her other like reggie cooper, Chris mullin, such because dell and I played out together - Ellis, dell : Arsenal, they are almost all fantastic striker, but they didn't garage so thorough, this guy is simply no limit. "


Timer and also dance, 6 minutes stephen curry shoes as well as 30 seconds, Davis is doing everything we can to near the garage, but still overdue step. Garage again to complete a beautiful jumper - it isn't really strictly jumper, his toe will be out of your ground, under the condition on the body is still soaring, use forefinger and middle finger touch to finish the hand. Treasury body slightly back. This not only makes his moves even more difficult to block, as well as between ball and floor on an additional 10 degrees Angle. NBA players to time takes 0. 6 seconds usually, the garage from planning action to dial this ball moves, it just takes 0. 4 a few moments. Fast to make up for your deficiency of the garage height, the ball well pun intended, the opponent blocking fly toward the basket along the way, the look of garage is actually along with them. His arm still moves when the posture, and of his or her teammates has begun for you to pose three gestures...

Tag: kyrie irving shoes new era caps kyrie irving shoes kevin durant jersey nike zoom vaporfly elite kyrie 4 kyrie 3 kd 10 adidas boost asics gel kayano 23 kyrie 3 calvin klein underwear air max 270 lebron soldier 10 curry shoes under armour shoes Lebron soldier 11 kyrie 4 halloween nike air max 270 nike air vapormax adidas ultra boost 4 vibram fivefingers air jordan shoes kobe 11 nike kyrie shoes stephen curry jersey kyrie shoes 3 puma fenty michael jordan shoes adidas zx flux nike epic react flyknit kyrie irving shoes Nike CR7 kyrie 4 halloween kyrie 4 kyrie 4 confetti nike pg 2 hand spinner nike mercurial kyrie irving jersey vans sk8 hi curry shoes nike epic react flyknit lebron james shoes curry 5 adidas nmd shoes air jordan 32 kobe shoes nike sock racer adidas yeezy boost soldier 11 nike free lebron soldier 10 curry 5 nike air presto lebron shoes Nike Lebron James Shoes puma fenty yeezy shoes pegasus 35 Nike CR7 Football Boots kyrie 1 kyrie 4 shoes kyire 3 puma rihanna curry 4 shoes air max 90 john wall shoes mizuno running shoes kyrie irving shoes adidas shoes adidas iniki nike huarache adidas eqt kobe shoes nike air more uptempo puma suede ultra boost shoes kobe 10 nike kd 11 air force 1 kd shoes vans shoes lebron 14 adidas yeezy nike vapormax

BKI89yTef

23 Februarie 2020

Half-court complete,stephen curry shoes the garage 12 details and 4 rebounds 6 allows, Owen 17 rebounds, 2 assists 1 gets the upper hand slightly. But as knight defeat from the second half, even his one-on-one hit his items. In this series, OuWenBen needs to have certain advantages in counterpoint, much like the finals last year, since the season of Christmas battles, with their strong private fortunes turned.


But today the warriors of the changes, let knights staggered, also let like one-on-one hit Owen curry shoes to find the rhythm. Actually, today quite often was clay - Thompson Adept Owen, although Owen hit a dead looking at him, but clay height reach or to some extent, limits the Owen's episode. In only a few times in the face of single singled out with his Arsenal, although Owen offers good performance, but also it's hard another for a knight.


Full play, scored 28 points 6 rebounds and 10 assists within the Treasury, 6 of 11 three-point kd shoes photos. 24 points and 3 rebounds, two assists, Owen has scored 17 points from the first half, he scored seven points inside second half. Facing the big four on the mighty, and only Eileen Owen in one-on-one gain garage have chances, but today's garage to do better.

Tag: kyrie irving shoes ultra boost 3.0 michael jordan shoes nike hyperdunk yeezy shoes kyrie 4 birkenstock sandals kyrie irving jersey jordan 32 kyrie 2 shoes curry 5 jordan retro kd 10 pg shoes kyrie 5 adidas yeezy Nike Football Cleats adidas eqt adidas porsche shoes lebron 16 kyrie irving shoes kevin durant jersey curry 5 shoes mizuno shoes vibram fivefingers lebron soldier 10 nike air more uptempo adidas boost ultra boost 4.0 adidas zx flux air max 270 kyrie irving shoes ultra boost lebron soldier 10 kyrie irving shoes kyrie 2 air jordan shoes nike zoom vaporfly nike air max 270 kobe bryant jersey nike pg 2 lebron 15 nike kd 11 nike air presto kobe 11 puma rihanna creepers curry shoes vans shoes asics gel kayano 23 kyrie 4 halloween curry shoes nike air force 1 kyrie 4 nike lebron shoes kyrie 4 halloween adidas deerupt runner birkenstock shoes stephen curry jersey adidas yeezy boost kyrie irving shoes james harden vol 2 curry 4 shoes ultra boost lebron shoes Nike CR7 Cleats Lebron Shoes nike epic react vans sk8 hi nike lebron 14 puma fenty kyrie 4 shoes calvin klein underwear kobe 10 nike kobe shoes kyire 3 hand spinner Nike CR7 kd shoes puma fenty under armour shoes kyrie 4 adidas yeezy kyrie 4 lebron 14 new era caps adidas soccer cleats

BKI89yTef

23 Februarie 2020

Like a core point guard, garage along with other three split the difference is that they is the team sponsor and organizer. In additional words, he can't be similar to novak on the perimeter around looking forward to kevin durant shoes someone else to offer him the ball. We take novak to a comparison, everything also - reference counted for all of us each a 3-pointer allows objects, and to time, after statistics, novak found there is much surprise hit 3-pointers, 149, 146 is a teammate's pass and hit; Three-point shots hit the next more this season Ryan - Anderson isn't any exception, he hit curry shoes within 213, has 206 relies upon your friend's passing.


The garage He every one of the 3-pointer this season, you can find 105 of 3 is just not sending (272), put simply, is to create prospects, nasty sto vote. This trick in the team's star, such seeing that flow of harden, vladimir radmanovic, kobe Bryant, Robert, but often because a person errs, physical strength ingestion, to the number of times few, and the hit ratio isn't high. But obviously is surely an exception in the Treasury, his three-point shot 105 times seriously isn't assists quantity highest within alliance,stephen curry shoes even better when compared with lebron James thrown in more all 3-pointers, plus the shooting is in the league all five like not assists free-throw shooting players out on the fifth (41. 8%), each quality and quantity. Used together, the three points to be able to thrown into space isn't an easy thing, have to have the forty percent three-point shots must create his own photos, this how tired! The most precious is, no make any difference when and where, and learning to make moves, garage has an increased percentage. It is no wonder that the manager of the enthusiast when Bob myers just lately told the Associated Click said: "as long because it's garage, to find the ball is reasonable. inches.

Tag: kyrie irving shoes kobe bryant jersey kyrie 3 kobe bryant shoes john wall shoes under armour shoes kd 11 ultra boost 3.0 adidas deerupt kd shoes curry 5 puma fenty nike epic react flyknit lebron 16 nike sock racer kyrie 2 shoes nike air max 270 adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost 4 adidas eqt vibram lebron soldier 10 nike lebron 14 stephen curry jersey nike air vapormax hand spinner yeezy shoes nike air vapormax air max 90 kyrie 4 halloween adidas ultra boost lebron shoes adidas boost adidas yeezy nike zoom vaporfly pegasus 35 jordan retro vans sk8 hi kobe shoes kyrie irving basketball shoes calvin klein underwear kyire 3 curry 2 puma fenty lebron james shoes vans shoes kyrie 4 kyrie irving shoes curry 5 shoes asics gel kayano 23 nike air presto kyrie 4 kd 11 Lebron soldier 11 adidas soccer cleats kyrie 4 halloween kyrie 4 Nike CR7 curry shoes adidas nmd kevin durant jersey mizuno shoes curry 4 shoes yeezy boost michael jordan shoes lebron soldier 11 kyrie 4 kevin durant shoes puma rihanna creepers camo nike hyperdunk kyrie 4 air jordan 32 Nike Football Cleats kyrie shoes lebron 15 lebron james shoes nike air max 97 puma suede kyrie 4 confetti kyrie shoes 3 puma fenty curry shoes nike epic react air force 1 nike mercurial adidas porsche shoes

BKI89yTef

23 Februarie 2020

Half-court finished,stephen curry shoes the garage 12 points and 4 rebounds 6 assists, Owen 17 rebounds, 2 assists 1 gets the upper hand slightly. But as knight defeat in the second half, even his / her one-on-one hit his things. In this series, OuWenBen needs to have certain advantages in counterpoint, such as finals last year, for the reason that season of Christmas wars, with their strong private fortunes turned.


But today the warriors from the changes, let knights staggered, also let like one-on-one hit Owen curry shoes to search for the rhythm. Actually, today most likely was clay - Thompson Adept Owen, although Owen hit a dead when in front of him, but clay height reach or to a certain extent, limits the Owen's episode. In only a few times industry by storm single singled out inside his Arsenal, although Owen possesses good performance, but also it's hard to come back for a knight.


Whole play, scored 28 points 6 rebounds and 10 assists inside Treasury, 6 of 11 three-point kd shoes photographs. 24 points and 3 rebounds, 3 assists, Owen has scored 17 points from the first half, he scored seven points from the second half. Facing the big four in the mighty, and only Erika Owen in one-on-one win garage have chances, but today's garage to do better.

Tag: kyrie irving shoes nike epic react kyrie 4 curry 5 kd 11 nike mercurial vans shoes adidas soccer cleats stephen curry jersey kobe 10 adidas iniki birkenstock shoes kyire 3 nike epic react flyknit Nike Football Cleats kyrie irving jersey kyrie 4 kd shoes curry 2 puma fenty vibram james harden vol 2 Lebron soldier 11 kyrie irving jersey curry 5 stephen curry shoes new era caps curry 5 michael jordan shoes puma fenty kd 11 nike zoom vaporfly air max 270 kobe bryant shoes under armour shoes puma rihanna creepers john wall shoes stephen curry shoes air max 90 lebron soldier 10 nike air force 1 lebron 16 lebron 14 kevin durant shoes nike air presto kyrie irving shoes kyrie 5 adidas boost kyrie 4 halloween nike air vapormax kyrie 2 ultra boost 4.0 kyrie 4 nike sock racer kyrie shoes 3 ultra boost 3.0 curry 5 lebron soldier 10 adidas nmd runner nike hyperdunk Nike CR7 Football Boots calvin klein air max 270 kyrie 1 lebron james shoes puma suede kobe shoes jordan retro paul george shoes nike kyrie 4 lebron 14 kevin durant jersey nike pg 2 nike zoom vaporfly elite adidas zx flux kyrie 4 confetti kobe 11 kyrie shoes ultra boost shoes adidas porsche design mizuno shoes adidas crazy explosive kyrie 2 shoes kobe bryant jersey nike air more uptempo kyrie irving basketball shoes

Adauga un comentariu