Vacante de exceptie in Bucovina

Manastirile pictate din Bucovina sunt primele destinatii turistice romanesti premiate cu "Marul de Aur", considerat a fi un premiu Oscar a turismului.

Stiati ca ...

... judetul Suceava este al doilea judet ca marime din tara, dupa Timis, având o suprafata de 8553,5 km2, reprezentând 3,6% din suprafata totala a tarii ?

Afla mai mult

Turism religios

Manastiri si biserici din Bucovina

Evenimente din Bucovina

Festivaluri, targuri si altele

Atractii turistice

Locuri de vizitat in Bucovina

Ghiduri turistice

Ghiduri turistice ale Bucovinei

Trasee turistice

Trasee turistice in Bucovina

Cautare avansata

Eleonora Giuliodori, Italia

Excursia de ieri ( 12.05.2012) a fost o experienta excelenta. Am vizitat mina de sare Cacica, o mina ce a fost sapata treptat manual de catre mineri. Este o mina imensa, misterioasa si foarte bine întretinuta. Acolo se afla diferite incaperi, precum sala de bal (la 44 m sub) si chiar o biserica, unde diferite activitati se desfasoara. O experienta cu adevarat frumoasa si captivanta!

River Rafting

Sâmbata am practicat river rafting (a fost prima data pentru mine). Cu adevarat o dimineata excelenta, sunf foarte bucuroasa ca am aflat notiunile de baza din acest tip de sport, cred ca voi repeta aceasta experienta în Italia.

La început ne-am împartit în câteva grupe, fiecare ocupând locurile din barci si apoi am început. A fost o zi foarte însorita asa ca nu a fost nicio (se scrie legat cu siguranta) problema faptul ca am fost complete uzi la finalul activitatii. Cu siguranta o experienta amuzanta, dar eram atât de obositi încât nu am avut puterile necesare sa practicam Nordic Walking dupa masa, chiar daca ai fi vrut sa practici. Chiar îmi plac astfel de experiente, cu atât mai mult când sunt cu niste oameni atât de minunati.

Eleonora Giuliodori, Italia
despre Mina de sare de la Cacica

Inapoi la recomandari

Adauga un comentariu